USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку ліквідують стихійні сміттєзвалища

10 Січня 2019 19:06
На послуги зі збирання розкиданого сміття цього року в Луцьку планують витратити 1,4 мільйона гривень.

Відповідний тендер для визначення виконавця послуг департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради оголосив 9 січня через систему публічних закупівель Prozorro. Пропозиції прийматимуть до 25 січня. Аукціон, своєю чергою, має розпочатися 28 січня.

Йдеться про ліквідацію стихійних сміттєзвалищ і вивезення відходів на полігон у селі Брище. Ці послуги мають надаватися до 31 грудня 2019 року.

Серед вимог до учасників торгів – наявність спеціалізованих автотранспортних засобів, обладнання та працівників відповідної кваліфікації, а також дотримання природоохоронного та санітарного законодавства.

Відзначимо, що попередньо департамент житлово-комунального господарства оголосив два тендери на послуги з прибирання та підмітання вулиць, а також збирання побутових відходів, очікувана вартість яких становить 20 мільйонів гривень і 1,5 мільйона гривень відповідно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus