USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку місце для парковки використовували для торгівлі

8 Червня 2020 19:17
Контейнери на вулиці Глушець в Луцьку встановлені незаконно і підлягають знесенню. Відповідні повідомлення розмістили на всіх торгівельних точках муніципали в понеділок, 8 червня.

Про це повідомляє департамент муніципальної варти Луцької міської ради на своїй сторінці у фейсбуці.

«Земельна ділянка з торгівельними контейнерами на вул. Глушець, яку орендує підприємець Любомир Пахолко, використовується не за цільовим призначенням.

Нещодавно Восьмий апеляційний адміністративний суд міста Львова скасував рішення Волинського окружного адміністративного суду на користь Луцької міської ради та постановив використовувати земельну ділянку на вулиці Глушець, яку орендує фізична особа-підприємець Любомир Пахолко, для стоянки автомобілів.

Тим часом підприємець використовував землю як ринок. Тобто малі архітектурні форми, які там нині розташовані, встановлені незаконно і повинні бути демонтовані.

У зв’язку з цим працівники департаменту муніципальної варти у понеділок, 8 червня, розмістили повідомлення про демонтаж на усіх торгівельних кіосках, які там розташовані.

Частина контейнерів була вже демонтована раніше за згодою власників на добровільний переїзд.

Демонтажні роботи на цій ділянці муніципали обіцяють розпочати з 11 червня», – йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 8 Червня 2020 20:30
За самовільну зміну цільового призначення земельної ділянки - до відповідальності !
Лучани Показати IP 8 Червня 2020 23:04
Нарешті!
Луцьк Показати IP 9 Червня 2020 08:57
Конфіскувати зароблені незаконним шляхом гроші до міського бюджету !
Микола прилуцький Показати IP 9 Червня 2020 19:06
Ооооо.. які всі раденькі.. А як же-сусіду хреново!!Оце по українські..Із за такиї як ви-українців хохлами кличуть..Радує що хоч не всі такі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus