USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку мітингують батьки дітей без щеплень. Оновлено

4 Березня 2019 10:58
Батьки дітей із Луцька, яким не зробили щеплень, долучилися до Всеукраїнської акції-мітингу на захист прав дітей на освіту, свободи вибору в лікуванні та профілактиці захворювань.

Акція протесту розпочалася близько 11 години 3 березня біля Луцької міської ради.

Як зазначають присутні, представники навчальних і медичних закладів видали необґрунтовану заборону на відвідування шкіл і садочків дітям, які не мають профілактичних щеплень.

Батьки переконують, що відстоюють законне право своїх дітей на навчання, що прописано в Конституції України та Законі України «Про освіту».
Окрім того, мітингарі переконують, що вакцинація – це ризиковане медичне втручання, яке є виключно добровільною процедурою.

Водночас батьки нагадують, що жодна епідемія в країні офіційно не оголошена, та й карантину у школах чи садках не вводять.

«Лише батьки по законодавству та совісті несуть відповідальність за життя та здоров'я своїх дітей», – зазначила одна з учасниць акції Олена Кремінь.

Вона зауважила, що розпорядження про забору відвідувати школи і садки дітям антизаконне, адже «наші дітки здорові і можуть ходити на навчання».
«Ми проти дискримінації, проти того, щоб дітям робили вакцину без попереднього огляду. Це наше право, право батьків обирати, як уберегти дітей від захворювань. Ми не проти щеплень, а просто відстоюємо свою думку», – сказала Олена Кремінь. Вона додала, що її дітки вчаться у четвертій школі. Проте одну дитину вона забрала зі школи й перевела на самостійну сімейну освіту.
Олена Кремінь теж відзначила, що нещеплені дітки часто набагато здоровіші за тих, які отримали вакцину. Як доказ цього вона показала медичну картку своєї дитини.
Одна із присутніх мам, пані Ольга наголосила, що її син раніше постраждав від щеплень. Водночас вона зауважила, що попередньо не вивчаються протипоказання діток до вакцин. «Чому я маю свою здорову дитину ставити під ризик. Не можна всіх гребти під одну гребінку. Не всім дітям можна робити щеплення від кору», – акцентувала лучанка.
«Ми приєдналися до цієї акції через дискримінацію, відсторонення діток від навчання. В інших містах є дуже багато постраждалих від вакцини», – сказала Тетяна, мама двох дітей, і додала, що проти штучних втручань.

Батьки виклали свої погляди й вимоги щодо відміни заборони відвідувати навчання дітям без щеплень у зверненні, яке подадуть виконувачу повноважень Луцького міського голови Григорію Пустовіту та голові Волинської облдержадміністрації Олександру Савченку.
Як наголошують присутні, ініціативна група батьків у Луцьку включає близько 300 членів, просто не всім вдалося приєднатися до акції.
Відзначимо, що згодом батьки планують відповідний захід біля Волинської облдержадміністрації.
Як повідомлялося, нещеплених дітей у Луцьку не допускають до навчання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 94
опа Показати IP 4 Березня 2019 11:09
Нероби і посібники епідемій!!! Чому моя дитина має наражатися на додаткову небезпеку через таких вилупків?
Анонім до опа Показати IP 4 Березня 2019 12:00
Що влада що адміни.
здравомислячий до Анонім Показати IP 4 Березня 2019 22:22
Найперше перед тим як давати дитині щеплення люблячі батьки,повинні поцікавитись який саме склад має в собі вакцина і тоді вже вирішувати чи давати чи ні.Отож до складу входить дуже небезпечна ртуть- це справжнісінькі пестициди. Ці високотоксичні речовини здатні негативно впливати на нервову систему, руйнуючи здорові клітини.Гідроокис алюмінію — Вона є частою причиною розвитку алергічних реакцій і аутоімунних захворювань.Як для мене то цього що я прочитав про ртуть і алюміній вже достатньо щоб не давати своїй дитині таку небезпечну вакцину.А це ще не весь перелік шкідливих речовин які містяться у вакцині...Тим більше ніхто не несе ніякої відповідальності за вашу дитину у разі захварювання після вакцинації!!!Більш того ви підписуєте справку в поліклініці в якій вказується ваша згода на давання вашій дитині прививки.Прочитайте ось цю невеличку статтю в інтернеті https://tak-prosto.info/698-sklad-vakcyn.html вирішуйте самі і дуже подумайте своїм розумом багато раз перед тим як давати своїй дитині щеплення!
Здравомисляча до здравомислячий Показати IP 4 Березня 2019 23:21
Щодо вмісту ртуті та алюмінію ви звичайно праві, вони є у складі вакцин. Але їхня доза там надто мала, щоб завдати хоча б якоїсь шкоди. Та ж сама ртуть міститься у вихлопних газах автотранспорту? А алюмінію набагато більше надходить в організм з засобами від печії чи звичайними антиперсперантами. Чому ви цього не боїтесь? Погоджуюсь, що перед вакцинацією дитину потрібно повністю обстежити. Але якби не було колективного імунітету, що дає вакцинація людство вимерло уже б давно
Ольга до Здравомисляча Показати IP 5 Березня 2019 00:17
Коли такі речовини (алюміній тощо) потрапляють в людський організм з зовнішнього середовища з водою або їжею -це одне. Вони проходять через захисні бар'єри організму і поступово виводяться. А коли дитині напряму вводять отруту в кровотік, минаючи природні захисні бар'єри, це зовсім інше. Немає такого поняття "мінімальна доза отрути", яку можна ввести дитині..
Здравомисляча до Ольга Показати IP 5 Березня 2019 09:29
Ви взагалі розумієте про які дози йдеться? Чогось не чула про масові смерті від отруєнь після прививок. І, до речі, навіть якщо речовина потрапляє з зовнішнього середовища, вона все рівно всмоктується в кроа
Лучанин до Здравомисляча Показати IP 5 Березня 2019 16:48
А я не чув про масову смерть від кору, але чув про дітей калік(в знайомих) через прививки...
Ольга до Здравомисляча Показати IP 5 Березня 2019 18:15
Я Вам вже відповіла, що ніякої "мінімальної дози отрути" не може бути взагалі. Щодо живої вакцини ККП, поцікавтесь її складом. Деякі компопоненти вакцини (краснушна) зроблені на клітинах абортивних плодів людських ембріонів (ДНК культури людських клітин), тобто є носієм чужої інформації ...
Оля до здравомислячий Показати IP 4 Березня 2019 23:29
Так, у складі вакцин є і інші токсичні компоненти: формальдегід, фенол, антибіотикіи тощо, які в результаті офіційних міжнародних досліджень можуть стати причинами розвитку аутизму, лейкозу, синдрому раптової дитячої смерті та ін.- є цілком обгрунтованими. Тому, враховуючи побоювання за життя та здоров'я своїх дітей цілком обгрунтовано приймаються рішення про відмову від таких щеплень. Не дарма батьки повинні "дати письмову згоду" на такі маніпуляції. Тобто, в разі ускладнень, скажуть, що ви самі погодились на ризики.
Здравомисляча до Оля Показати IP 5 Березня 2019 09:30
Надайте, будь ласка, ссилку на такі дослідження
Оля до Здравомисляча Показати IP 5 Березня 2019 17:10
Посилання на дослідження знайдете без зайвих проблем, якщо Вас дійсно цікавить здоров'я власної дитини. Нікого переконувати не збираюсь, це моя власна позиція. Я перед тим, як народжувати дитину, "перерила" всі матеріали, дослідження вчених США, Ізраїлю, Австралії та їн.щодо вакцинації та її зв'язок з багатьма хронічними захворюваннями дитини (від атопичного дерматиту, астми до діабету другого ступеня).
Лучанка до опа Показати IP 4 Березня 2019 12:10
БЕЗГРАМОТНІСТЬ ТА НЕ ВИХОВАНІСТЬ - БІДА ТАКИХ ЯК ТИ, А НЕ НЕ ЩЕПЛЕНІ ДІТИ!!
Лучанин до Лучанка Показати IP 4 Березня 2019 14:48
По якій це "грамотності", пані, всі слова в реченні пишуться великими літерами? А по суті - що тут скажеш. Зібрався десяток нероб з "альтернативним мисленням", і намагається нав'язати свій вибір більшості. Типова поведінка представників меншин радикальних поглядів. Не вийде.
Лучанка до Лучанин Показати IP 5 Березня 2019 10:11
великі літери це -Caps Lock. Появ негативного ставлення в переписці...
Ольга до опа Показати IP 4 Березня 2019 19:43
Переходьте на індивідуальне навчання, якщо ви вакциновані та не довіряєте якості вакцини. А батьки, які турбуються за своїх дітей, мають право на інформацію про побічні результати: ЗУ « Основи законодавства про охорону здоров’я» ст.ст. 42, 43, и «Цивільний кодекс України» ( ст. 284 ЦКУ), визначають «будь-яке медичне втручання/медична допомога проводиться за згодою громадянина, у тому числі це стосується і вакцинації, яка також є медичним втручанням — методом профілактики, пов’язаним із впливом на організм людини». А вплив цей може бути небезпечний.
Шандор до опа Показати IP 4 Березня 2019 19:45
Чого боїшся нещеплених??? якщо ти щеплений і тебе вже і так ніяка зараза не візьме???
Петро до опа Показати IP 5 Березня 2019 21:40
У яких спосіб вони наражають на небезпеку ваших дітей? Ваші діти є носієм хвороби і можуть нещеплених наражати.
Міша Показати IP 4 Березня 2019 11:14
Звичайно маює право кожна дитина і людина на освіту без обмежень. А влада краще б з корпціонерами боролась і саджала в тюрми а не вони шукають "проблеми" там де їх немає!!! Всі претензії до людей бідних а не до своїх кумів братів сестер друзів які можть навіть без освіти очолювати владні крісла, можуть красти і показувати свої статки і ТУТ ВСЕ НОРМАЛЬНО??!!! Влада яка не бореться з корупцією а бореться з дітьми і простими бідними українцями.
Євробидло до Міша Показати IP 4 Березня 2019 11:28
Ти здурів? Де зв'язок між батьками які в силу власних переконань не хочуть робити своїм дітям вакцини і корупціонерами? Чи по твоїй логіці - це корупціонери при владі обмежили батькам доступ до вакцин і батьки вийшли на мітинг?
Лучанка до Євробидло Показати IP 4 Березня 2019 11:56
Влада, окремі предстаники, у змові з фарм мафією заставляє людей вакцинуватись, не пускаючи дітей в садочки, школи, вузи, а грошики за псевдозахист від хвороб ділять... А СПРОБУЙТЕ НЕВАКЦИНОВАНУ ДИТИНУ ВЛАШТУВАТИ В ДЕТСАДОК, то та влада звас вип'є всюююю кров!!!
123 до Лучанка Показати IP 4 Березня 2019 21:25
Які шапочки з фольги порадите для носіння по дому? Я так бачу, ви явно ними користуєтесь.
Лучанка до 123 Показати IP 5 Березня 2019 10:15
О, У ВАС ТАКИЙ ХОРОШИЙ ЗІР, ОТ БИ ЙОГО І В ПРАВИЛЬНЕ РУСЛО, А ПІДГЛЯДАТИ У ЧУЖІ ВІКНА НЕ ГАРНОООООО..)))))
А як же робота? Показати IP 4 Березня 2019 11:29
Польща може заборонити в’їзд іноземцям без щеплень від кору
Бандура Показати IP 4 Березня 2019 11:31
Ці батьки будуть кричати про права поки, не дай Боже, дитина не захворіє на якусь гидоту типу кору, а тоді почнуться плачі і запитання чому та сталось. А у тих дітей, які перезаразяться від хворих права є?
Лучанка до Бандура Показати IP 4 Березня 2019 11:57
тож вони вакциновані, чого їм боятись???
User до Лучанка Показати IP 4 Березня 2019 17:27
Лучанка, вакцина не дає 100% гарантії. Вона лише підвищує шанси не захворіти, а при захворюванні воно проходить в більш легкій формі.
Наташа до User Показати IP 4 Березня 2019 17:45
лише ЯКІСНА вакцина може підвищити шанси не захворіти, а гарантії якості вакцини сучасна медиціна на жаль надати не спроможна і рівень побічних захврювань, які викликає та чи інша вакцина зростає
Лучанка до User Показати IP 5 Березня 2019 10:22
Ви це серйозно ))) То чого ж цими хворобами. якщо взяти старше покоління, перехворіло більшість людей.
Юлія до Лучанка Показати IP 4 Березня 2019 20:06
Існує таке поняття, як колективний імунітет.
Ганна до Юлія Показати IP 4 Березня 2019 22:09
Не існує, доведено кором. За останні роки спалахи кору пройшли по 30 європейським країнам, ніякий колективний імунітет їх не захистив. В Україні колективний імунітет був з часів совка і до 2008 року, і це абсолютно не заважало кору гуляти у нас кожні 5 років.
Лучанка до Бандура Показати IP 4 Березня 2019 14:51
А ви не думали про те, що ці батьки або вже самі обпеклись, або мають родичів, які постраждали від щеплень? Навіщо свідомо наражати на небезпеку свою дитину, де потім влада не бере на себе відповідальність і кидає на призволяще таких скалічених дітей? Заробити, утилізувати - хочуть, а утримувати скалічених дітей не хочуть! Ба більше, навіть не хочуть визнати, що це відбулось в результаті щеплення((( Я за вакцинацію, але розумну. Я не лікар, щоб визначити, чи моя дитина має алергію, чи вона здорова, чи не має протипоказань. При будь яких штучних втручань в організм є ризик невдалих результатів, просто узаконьте їх та несіть відповідальність за це. А не кидаєте на призволяще. Так, в інших країнах обов'язкова вакцинація, але й там обов'язкова відповідальеість медиків та утримання державою в разі ускладнень. А нас як? " То не щеплення винне, то ви десь по дорозі в маршрутці підцепили"((((
Ольга до Бандура Показати IP 4 Березня 2019 19:30
Кір -звичайне дитяче захворювання. Дитина повинна природньо перехворіти, і мати імунітет на все життя. Щодо побічних ефектів-то будь яка хвороба може призвести до них. Вакцинація ж має більше протипоказань.
Щеплення у розвинути Показати IP 4 Березня 2019 11:34
Самі батьки щеплення мають, а своїх дітей зроблять обмеженими . Після їх дій діти не зможуть нікуди поїхати, адже багато в яких країнах існує подібні вимоги як в США http://www.forumdaily.com/kakie-privivki-trebuet-delat-sluzhba-grazhdanstva-i-immigracii-ssha/
Житель міста до Щеплення у розвинути Показати IP 6 Березня 2019 08:42
А ви знаєте,що в Штатах обовязкова прививка є тільки в трьох штатах,у всіх інших право вибору!
Петро Показати IP 4 Березня 2019 11:40
Жарти про антивакс-мамаш проживуть більше ніж їхні не вакциновані діти)
віктор Показати IP 4 Березня 2019 11:40
Перш ніж говорити на цю тему, спитайте у себе: "Чи маю я щеплення, чи МОЇ батьки зробили мені щеплення?" Чому ж тоді (а я переконаний, що 99 % теперішніх мітингарів щеплені) ви ставите під загрозу життя своїх дітей ? У Вінниці в медвузі помер студент від кору - це таке майбутнє ви хочете для своїх дітей ? Крім того, чому невакциновані люди мають приносити хворобу в громадські місця, де малі діти, вагітні жінки, старі люди ? Ви ставите під загрозу не лише дітей у школах-садочках, але й працівників цих закладів. Тому, коли ви зробили вибір і не вакцинували дитину, організуйте їй навчання індивідуально - ви ж не приймаєте до уваги потреби інших.
Лучанка до віктор Показати IP 4 Березня 2019 12:07
У ВІННИЦІ 18-РІЧНИЙ СТУДЕНТ-МЕДИК ПОМЕР ВІД КОРУ. БУВ ВАКЦИНОВАНИЙ Джерело: https://zhitomir-online.com/ukraine/78917-u-vinnyci-18-richnyy-student-medyk-pomer-vid-koru-buv-vakcynovanyy.html ХЛОПЕЦЬ БУВ ЩЕПЛЕНИМ! ТЕМНІ ВИ ЛЮДИ!! Швеція забороняє обов'язкову вакцинацію через серйозні проблеми зі здоров'ям у вакцинованих дітей https://www.ar25.org/article/shveciya-zaboronyaye-obovyazkovu-vakcynaciyu-cherez-seryozni-problemy-zi-zdorovyam.html
Спец до віктор Показати IP 4 Березня 2019 13:19
Дурік, там вакцинований помер. Прищепи собі язика ))
Анонім до Спец Показати IP 4 Березня 2019 13:56
Довідка у нього просто була. Є у нас така слабкість купувати довідки, поки півень не клюне в тім"я
Лучанка до Анонім Показати IP 5 Березня 2019 10:27
оце вже наклеп!!! трошки думайте....
Катя до віктор Показати IP 4 Березня 2019 21:59
Той студент двічі був вакцинований і всерівно помер69
Лучанка Показати IP 4 Березня 2019 11:41
До недавнього часу вакцинували усіх "поголовно", не дивлячись на якісь застереження... і що, усі вакцинровані уникли інфекційних захворювань?!! Моя дитина вакциновувальсь від: кору - перехворіла, краснух - перехворіла, вітрянки - перехворіла (від неї взагалі не розумію навіщо вакцинувати, перехворіли практично ВСІ!), перехворіла практично усім від чого вакцинували!!! Сама по собі вакцинація - це велика афера фармацептичної галузі, і це давно доведений факт. Якщо європейські країни, де дбають про громадян, такі як Швеція, забороняють обов'язкову вакцинацію, то Україна, де найбільше вакцинують, має найвищу смертність! Ну а чим вже загрожують не вакциновані діти вакцинованим, деякі батьки так кажуть, взагалі не зрозуміло? Вони ж вакциновані - то неповинні захворіти заразившись від не вакцинованих!!
Дохтор до Лучанка Показати IP 4 Березня 2019 14:29
Вакцинація не дає гарантії що ніколи не захворієш, вакцинація створює базовий імунітет до болячки, що полегшує її протікання, тобто вакциновані хворіють але виживають.
Лучанин до Дохтор Показати IP 4 Березня 2019 17:17
А від кору який відсоток смертності? Судячи із статистики, яка публікується десть одна десятитисячна. Якщо дитина хворіє на кір, то це, проходить в легкій формі, а імунітети лишається на все життя і дуже потужний, ніяка прививка такого не дасть.
БєльскаЯ Показати IP 4 Березня 2019 11:44
Наші діти не повинні ризикувати здоров'ям - бо чиїсь батьки не зробили дітям щеплення. Все правильно - не зробили щеплення то і ідіть лісом!
Лучанка до БєльскаЯ Показати IP 4 Березня 2019 12:15
Ваші щеплені діти чомусь хворіють частіше від не щеплених, це статистика. ТО МОЖЕ З ВАМИ ЩОСЬ НЕ ТАК???
Оля до БєльскаЯ Показати IP 4 Березня 2019 20:22
Здорові не щеплені діти не несуть загрозу суспільству. Саме інфіковані особи зобов’язані не поширювати інфекцію і можуть бути усунуті від навчання. До речі, шеплення на кір відбувається "живою вакциною".....Здорова дитина -не щеплена дитина. Здебільшого так і є.
NF Показати IP 4 Березня 2019 12:14
Україна займає вже перше місце в світі по захворюваності на кір, залишивши позаду себе навіть найбідніші, найдикіші авфриканські країни, бо туди приїзджає Червоний Хрест і темним аборигенам, не питаючис,ь проводить щеплення. Мабуть і в нас так треба, щоб побороти цю середньвічну тупість і дикість, що спричиняє якийсь панічний страх у дефективних перед шприцом з ліками. Тьфу, придурки.
Лучанка до NF Показати IP 4 Березня 2019 12:22
ЦІ ДАНІ ПИСАЛИСЬ СПЕЦІАЛЬНО ДЛЯ ТАКИХ Я ВИ! Щоб розводити лохів...
Ага до Лучанка Показати IP 4 Березня 2019 12:59
Точно, тож масони чортові з їх всесвітнім заговором, спеціально в Україні всі інфекційки вже заповнили -переповнили хворими на кір не щепленими не лохами, виключно для того щоб розвести лохів.
Лучанка до Ага Показати IP 5 Березня 2019 10:30
як ви так в цьому впевнені і щеплені то чого переживаєте
та до Лучанка Показати IP 4 Березня 2019 13:05
)))) да, то в Україні спеціально купа нелохів похворіли на кір, а деякі так щей повмирали, щоб лохів розвести.
Лучанин до та Показати IP 4 Березня 2019 17:18
Який відсоток смертей серед хворих на кір?
Лучанка до та Показати IP 5 Березня 2019 10:32
тож помирають і хворіють якраз щеплені, хоч щось окрім коментарів читайте...
Ти до Лучанка Показати IP 5 Березня 2019 10:50
своїм дітям вказуй що читати, ерудитка. Офіційні дані, будь ласка, про кількість захворюваністі і смертності серед щеплених і не щеплених, в студію. Тільки дійсно щеплених, а не маючих довідки.
Лучанин до NF Показати IP 4 Березня 2019 12:33
А в Африці коли небудь на кір хворіли?
Ні до Лучанин Показати IP 4 Березня 2019 12:56
тільки в Україні хворіють,а в Африці в принципі не хворіють ні на що. Там здоровийздоровий , а потім, бац і на кладовище, середнього не дано, там самі здорові люди, сама висока тривалість життя, самй низький рівень смертності, ну все саме саме, не вірите, то спробуйте там пожити, буде з чим порівняти.
Лучанин до Ні Показати IP 4 Березня 2019 14:15
Я про те, що є хвороби, які характерні для певного регіону. З великим подивом дізнався, що серед племен амазонки, які такі, серед яких повністю відстуні венеричні хвороби: статеве життя починаєтся в них рано, при цьому контролю ніякого. І статевих хвороб нема. Більше того, після контакту з цивілізацією ці племена змушені закупляти ліки від хвороб цивілізації, якими вони раніше не хворіли. Ось так.
Ой до Лучанин Показати IP 4 Березня 2019 15:01
да, Діма Комаров рулить. Ну те що від цих нецевілізованих, чистих нецілованих на цивілізацію снід попер і купа іншої всякої фігні (і де, блін, тільки взялося в стерильному середовищі) то таке. Контактують зараз всі всюди із всіма, тому нема практично хвороб виключно одного регіону, всє мігрує. А якщо не припиниться цей ідотизм з відмовами від щеплень, то й чума ( не двадцятого століття, а сама що ні на є натуральна) скоро встане з небуття. і купа іншої гидоти, яку успішно подолали якраз за останні дев"ятнадцяте, двадцяте століття, завдяки здобуткам науки і медицини. Так ні, б...ть, прогресу нам не трА, хочем назад в темінь і дикість.
Дмитро Показати IP 4 Березня 2019 12:21
повинен бути вибір, аналогічно як віросповідання. і за неповнолітніх дітей цей вибір роблять їхні батьки і це правильно. набагато більшу небезпеку для суспільства несуть алкоголь, тютюнові вироби, гральні автомати і т.д. ніж невакциновані діти вакцинований не значить здоровий, так само як не значить що невакциновані це потенційно хворі
123 Показати IP 4 Березня 2019 13:32
Лозунг про вільний вибір кожного-нелогічний!! Яке право ви маєте забирати у дітей право на вакцинацію(захист)???? Схоже на африканські племена!
Лучанин до 123 Показати IP 4 Березня 2019 14:12
Яке право має держава закупляти вакцини сумнівної якості і називати це вакцинацією?
Ганна до 123 Показати IP 4 Березня 2019 22:29
В африканських племенах щеплять, не питаючи дозволу, нічого не пояснюючи, і абсолютно не відповідаючи за наслідки і кількість померлих. Саме таку дикість ви збираєтесь влаштувати тут у нас.
Олена Показати IP 4 Березня 2019 13:54
Нихто не відповідає ні за щеплення,ні за дитину.Навіть педіатри не роблять нормально огляд дитини перед щепленням.Дітей не пускають до школи,навіть рєабілітацію дитини не роблять якщо в неї нема щеплень.В мене дитина потрібує реабелітації,але я не можу її робити.То де це той захист прав дитини,про якій всі у нас любят казати?!
Ольга Показати IP 4 Березня 2019 14:21
Тим, хто буде у змозі прочитати. https://aapsonline.org/measles-outbreak-and-federal-vaccine-mandates/?fbclid=IwAR1Da0cbUwEWpMBZ0CriZ4EiJEefVnLfNxRFFOf3_AxvndU_YbZwEBgFKJU А потім вже будете казати про тупих, неосвітчених батьків, які бояться шприців з ліками, может вони мають рацію та вивчали цю тему не тілки з україномовного телевізора.
лучанка Показати IP 4 Березня 2019 14:47
Зграя дикунів і невігласів. З плакатиками прийшли.І так на Волині епідемія туберкульозу, гепатитів, то хоч створіть колективний імунітет проти хвороб, яким запобігає вакцинація. А самі хоч дубовою корою лікуйтеся.Краще б почитали медичну літературу, може додало б розуму.
Навуходоносор Показати IP 4 Березня 2019 15:09
На митинге - представители слоя людей, выросшего в научном вакууме, сектанты нового пошиба.. Даже африканцы знают, что без прививок их страны обречены на вымирание и просят помощи в ООН. А тут, практически в географическом центре Европы - беспросветная тупость. Ссылки на вред прививок - несостоятельны, с таким же успехом к опасным вещам можно отнести обычный кухонный нож, которым хлеб режут - с его помощью можно лишить жизни человека. Прививки помогли после войны победить полимиэлит, страшную болезнь человечества. И если бы тогда государство спрашивало у людей прививать их или не прививать, то сегодня каждый десятый житель Украины сидел бы в инвалидной коляске. Ссылка Ольги - антинаучная по сути своей, таких новостей в инете прочитать от антипрививочных шаманов можно сотни. Заказ "мирового правительства" они выполняют и перевыполняют, все рассчитано на людей с низким образовательным уровнем. Не удивлюсь, если лет через десять появятся сторонники теории не употребления воды, появилась ведь модная теория солнцепоедания, мол, не надо кушать, надо энергию солнца научиться преобразовывать в белки, углеводы, жиры. Мир сходит с ума!
Віктор Показати IP 4 Березня 2019 16:08
Ніде в світі немає такого дебілізму як в нас. В усьому світі визнано що кожна 900 дитина стає інвалідом від вакцин і держава виплачує компенсації жертвам вакцин. США в минулому році виплптила 3 МІЛЬЯРДИ доларів жертвам вакцин. Я знаю особисто 4 людей, діти яких стали інвалідами від вакцинації. Але більшість людей як лохи. Вірять в те що говорять і пишуть в ЗМІ і навіть поняття не мають що таке вакцина і з чого її роблять.
О майн Показати IP 4 Березня 2019 16:20
гот! Дикуни - поліоміеліт, правець, дифтерія, віспа, та лише від цих хвороб якби не вакцинували, то була б сила силенна калік , трупів і уродів.
Лікар до О майн Показати IP 5 Березня 2019 09:16
Ви зомбі, спіть далі
Анна Показати IP 4 Березня 2019 16:40
Жоден лікар не підпише гарантію того,що після щеплення все з дитиною буде добре.Нехай гарантують якість вакцин письмово,як ми письмово берем на себе усю відповідальність і за все.Хто бачив біду після щеплення(аутизм,параліч),той дурь писати не буде,а буде БЕРЕГТИ дітей
Натка Показати IP 4 Березня 2019 17:49
А ви не задумувались над тим, чому зараз діти так хворіють на кір і т.д., а тому, напевно, що батьки не давали дозвіл на їх щеплення. І зараз "лізуть" оті всі хвороби, що були колись. Раніше діти не хворіли тими хворобами, адже були привиті.
Лучанка до Натка Показати IP 5 Березня 2019 10:37
не знання ситуації не дає право її коментувати, якраз щеплені діти зараз і хворіють!!!!
Навуходоносор Показати IP 4 Березня 2019 18:53
Пусть власть закроет в Украине десяток секретных биолабораторий США, которые начали открываться при Ющенко, процесс курировала лично его супруга Чумаченко Катя, экс-работник Госдепа - тогда и корь уйдет! Что за разработки делаются в этих биоучреждениях - никто не знает. Видимо что-то небезопасное, если америкосы у себя не хотят их держать. Ближайшая лаборатория к Луцку - во Львове. Вот туда пусть едут эти митингующие! Вспомните скандал в Грузии, где США также построили подобные учреждения, там умерло из-за утечки биоматериала много людей. В Украине лаборатории стоят по всему периметру границы. Именно по - этому не увольняют американку Супрун, она неприкасаема! Что делается в этих учреждениях - власть не знает! Тайные эксперименты на украинцах? Не исключено!
Для фанатів вакцин Показати IP 4 Березня 2019 19:14
В 2011 году "Статистик ин медисин" опубликовал статью Кухнерта и соавт., которые изучали связь между мультидозовыми вакцинами и смертью. Авторы статьи продемонстрировали 16-кратное увеличение случаев внезапной смерти после четвертой дозы пятивалентной вакцины (пять различных вакцин вводится в одной инъекции) или шестивалентной вакцины (шесть различных вакцин в одной инъекции)35. Сегодня ничего не подозревающие родители продолжают оплакивать потерю здоровых детей после прививки. Вот еще один случай смерти, которого можно было избежать, получивший ярлык СВДС. Рассказывает обезумевшая от горя мать: Недавно умерла наша прекрасная двухмесячная дочь. Необычным было то, что за день до ее смерти я была с ней в госпитале на военной базе на обычном обследовании, которое проводится в возрасте двух месяцев. Врач сказала мне, что у нас все прекрасно. Но добавила, что необходимо сделать четыре прививки. Я переспросила: "Четыре!?" Она заверила меня, что это совершенно нормально. В тот вечер после кормления мы уложили нашу дочь спать. Мы проверили через 45 минут и обнаружили, что она мертва. Я рассказала полиции, коронеру и следователям, что я думаю, что она умерла от укола, потому что она чувствовала себя прекрасно в тот день до укола. Но после трех недель нам, наконец, сообщили результат вскрытия, и оказалось, что это был СВДС. Я и сейчас считаю, что смерть произошла из-за укола. Никто не может переубедить меня, что это не так36.
Українець Показати IP 4 Березня 2019 20:13
Ті, що за вакцинацію, почитайте хоча склад вакцин і побічні дії. Вакцини-це зло, яке винищує людство. Мої діти не мають вакцин, і ні разу не захворіли за 9 років. А запитайте тих, чиї діти мають, хворіють постійно. p.s. скоро прийде нова влада і буде не до вакцин, так як будуть проблеми зовсім інші і більши.
УКРАїНЕЦЬ Показати IP 4 Березня 2019 20:52
А потім:спасите,помогите,SOS.Ваш вибір.Лікуйте самі своїх дітей.
Українець до УКРАїНЕЦЬ Показати IP 5 Березня 2019 11:59
Вакцини не лікують, а вбивають імунітет.
k8n до Українець Показати IP 5 Березня 2019 12:26
Вам має бути незкінченно соромно за такі слова.
Українець до k8n Показати IP 11 Березня 2019 20:41
За правду мені не соромно. Надіюсь і ви колись зрозумієте яку біду несе вакцинація, тільки б це не було пізно для вас чи ваших дітей, якщо тільки вони у вас є.
До речі Показати IP 4 Березня 2019 20:54
Конституція-не вищий закон,а основний.
Лучанка до До речі Показати IP 5 Березня 2019 10:39
от нещастя, основний і головний!!! який визначає всі процеси
Блііііін Показати IP 5 Березня 2019 10:55
та не доводьте нічого і нікому. Хай не щеплюються і вмирають - нормальний природний добір відбудеться, як на протязі всієї еволюції. Задовбали вже.
k8n до Блііііін Показати IP 5 Березня 2019 12:25
В цій братії можуть розвинутися нові штами, проти яких не буде ефективною нинішня вакцина.
k8n Показати IP 5 Березня 2019 12:21
Ваш вибір - не робити щеплення наш вибір - не підпускати вас до людей.
Анна до k8n Показати IP 5 Березня 2019 14:25
Хто ж ти такий розумний,що будеш вказувати,кого до кого підпускати?
k8n до Анна Показати IP 5 Березня 2019 19:27
Достатньо вже того, що я не йду по очевидно хибному шляху відмови від вакцинації. До того ж, я не вказую, я констатую факт об'єктивної реальності.
гуд Показати IP 5 Березня 2019 13:37
ви тор**** натуральні, завдяки вакнинації ви зараз не хворієте для прикладу на віспу
Катя Показати IP 5 Березня 2019 13:45
Найсмішніше те, що недопуск до шкіл і садочків невакцинованих дітей - це для їх же безпеки, адже великі скупчення людей це і є основне джерело розповсюдження інфекцій. Хвороби не такі штрашні вакцинованим дітям, адже в них є колективний імунітет, а невакциновані - під загрозою, бо імунітету не мають. Тому і є це обмеження.
Так до Катя Показати IP 5 Березня 2019 16:26
і досить вже. Хай нещеплюються. Тільки прикольно, що як захворіють, то чомусь пруться в лікарні з поросячим вереском "рятуйте-лікуйте", тобто лікуйте тими ж ліками- отрутою, за їхніми поняттями,які калічать і вбивають, а не ,б...ть, природними силами організму, сонечком, шапочками з фольги, травками, бабками-дідками чи посиляннями на новоявлених цілителів- месій. Де тоді всі ті умнічанья і діваються, як двері реанімації зачиняються. Тьфу, гидота, і коли встигли до такого стану отупіти і одебілитись масово?! Мені особисто пофіг - мої діти мають всі щеплення згідно календаря щеплень в звичайній державній поліклініці під контролем звичайного дільничого педіатра, як і годиться і як було у всі часи.Шкода що такого ж контролю нема над дорослими, бо скасовані обов"язкові профогляди. Сумніви є якраз стосовно дорослих, бо нема знань і впевненості наскільки ті дитячі щеплення захищають в дорослому віці і коли що варто робити повторно.
Ольга до Так Показати IP 5 Березня 2019 17:41
Навіщо такий сарказм? Всі батьки бажають здоров'я своїм дітям, адже нікого більше не цікавить Ваша дитина. Люди, які свідомо відмовляються від щеплень, більш обізнані в цьому питанні. Ви, навпаки звикли довіряти "статистиці", "офіційним даним", які формують фармконцерни та залежні від них ЗМІ. У кожного свій вибір. Щодо розповсюдження вірусів, то це відкрите питання, хто більше небезпечний.
Анонім Показати IP 5 Березня 2019 19:17
Що ,то ж вам не СРСР жити ,де були подолані всі види небезпечних епідемій ,через якісні вакцини власного виробництва , тепер ,нате вам- будьте піддослідними в закордонних експериментах..За що стрибали -огрібайте ,а дітей шкода.
УКРАїНЕЦЬ Показати IP 6 Березня 2019 10:02
У Вас параноя.Експерименти,піддослідні,секретні лабораторії...В сучасному світі нічого не сховаєш.Маєте докази-то вперед.
Факт Показати IP 11 Березня 2019 20:47
Цікаво, що найбільше лайків в коментарях набирають ті які розуміють, що вакцинація це геноцид людства.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus