USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку - міжнародний кінофестиваль «Відкрита ніч»

21 Червня 2017 16:43
Міжнародний кінофестиваль «Відкрита ніч – Дубль 20» відбудеться у приміщенні антикафе «InnerSpace» 24 червня о 21:00.

«Відкрита ніч» – фестиваль, покликаний щоразу відкривати нові українські імена у галузі кінематографу та телевізійного виробництва. 20-й рік поспіль справжні кіномани збираються наприкінці червня, щоб долучитися до останніх новинок, підтримати одне одного та похвалитися досягненнями за рік. На глядачів чекають дуже креативні роботи конкурсної програми.

«Ви можете побачити першими стрічки майбутніх зірок кіно!» - наголошують організатори.

Паралельні покази й трансляції кінопоказів відбудуться на понад 65-ти майданчиках України та світу, зокрема і у зоні АТО.

«Цього року нас побачать у Польщі, Молдові, Білорусі, Німеччині, Португалії, Чехії, Молдові та Єгипті. Цьогорічний фестиваль «Відкрита ніч» проходить під девізом: «Ми. Для нас. Про себе» - йдеться у повідомленні.

Лучан та гостей міста кличуть на подію організатори – «Lutsk night cinema».

Проект «Lutsk night cinema» – це культурні кіноперегляди фільмів українською мовою. На заходах глядачі можуть насолодитися цікавими, якісними картинами, що мають у собі сильну мораль. Також метою проекту є пропагування здорового способу життя, тому суворо забороняється розпивати алкогольні напої. За порушення цього або інших правил глядача можуть попросити піти. Ні в якому разі не заборонено приходити з чаєм, кавою або іншими смаколиками – усе, що зробить ваш вечір кращим та надасть глядачам комфорту. Не потрібно й забувати про покривала, каремати та теплі шкарпетки – створюємо домашню атмосферу!

Кількість місць обмежена – 40. Щоб узяти участь у заході, потрібно зареєструватися за посиланням: https://goo.gl/wLXZEQ

Детальну інформацію про подію можна дізнатися на сторінці проекту у Facebook.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus