USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку - Міжнародний турнір з волейболу в пам’ять Сергія Семенюка

31 Січня 2018 18:05
3 лютого 2018 року за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» відбудеться VІI турнір з волейболу пам’яті засновника та президента волейбольного клубу «Лучеськ-Підшипник» Сергія Семенюка. Змагання пройдуть у приміщенні в обласній ДЮСШ (вул. Шевченка, 3).

Про це повідомляє прес-служба Фонду.

Протягом дня глядачі зможуть насолодитися грою таких волейбольних команд як: «Олюртранс» (Луцьк), «Булава» (Львів), «Добротвір» (Добротвір), «Житичі» (Житомир).

Організаторами турніру виступають син Сергія Семенюка – Андрій, його рідні та друзі, які вже сьомий рік таким чином вшановують пам’ять великого волейболіста.

Початок волейбольного дійства о 11:00.

Вхід – безкоштовний.

Усіх охочих запрошуємо насолодитися цією спортивною подією.

Довідково:

Сергій Федорович Семенюк народився 6 лютого 1964 року в Республіці Казахстан. Із шкільних років проявив хист до волейболу. Виступав за команду школи на регіональних шкільних змаганнях.

Будучи студентом Львівського інституту фізкультури, виступав за інститутську волейбольну команду та приймав участь в чемпіонаті України серед команд І-ї ліги за команду «Автомобіліст». Навчання у ВУЗі закінчив у 1986 році з відзнакою. Потому ніс службу у Збройних силах СРСР, де виступав за волейбольну команду «Динамо» (Брест).

Пройшовши військову службу працював на Луцькому підшипниковому заводі, виступав за аматорську волейбольну команду «Підшипник». У 1992 році організував волейбольний клуб «Підшипник» та став його незмінним президентом і меценатом.

Разом із командою як діючий спортсмен пройшов шлях від аматорської ліги до суперліги українського чемпіонату. У 1997 році на базі клубу створив спортивний інтернат, де мали змогу навчатися та вдосконалюватися перспективні молоді волейболісти.

2 грудня 2010 року Сергій Федорович Семенюк трагічно загинув.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus