USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку молодь з вадами зору отримала пільги на оренду офісу

20 Липня 2016 13:54
У Луцьку молодь з вадами зору отримала в оренду офіс за 1 гривню.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань комунального майна та приватизації сьогодні, 20 липня.

Так, всеукраїнська громадська організація людей з інвалідністю по зору «Генерація успішної дії», яка є неприбутковою організацією, що об’єднує молодих людей з порушеннями зору з усіх куточків України, звернулась до луцьких обранців громади із проханням надати їм в пільгову оренду офісне приміщення, що знаходиться на вулиці Банделіані, 7.

Зі слів начальника управління майном міської власності Луцької міської ради Алли Грабко, донині оренда цього приміщення вартувала 69 гривень 62 копійки.

«Договір оренди організації закінчується 28 лютого 2017 року. Але ці молоді люди є першими на Волині серед тих, хто друкує книжки шрифтом Брайля, тому нині їм потрібна кожна копійка. Вони були на прийому в заступника міського голови Сергія Григоренка, де попросили пільги до закінчення орендного договору – 1 гривня в рік», - каже Грабко.

До слова, члени профільної комісії досить схвально відгукнулися про активістів з вищезгаданої організації. Зокрема, депутат Юрій Безпятко зауважив, що «Генерація успішної дії» - це одна з організацій, яка робить справи не словом а ділом. Нагадаємо, серед іншого, завдяки старанням членів ГО вдалось створити студію друку шрифтом Брайля.

«І таких організацій у Луцьку повинно бути більше, аби ставити їх в приклад іншим містам. І можливо їм потрібна ще якась допомога, так нехай звертаються, допоможемо», - зазначив обранець громади.

Тож, луцькі депутати проголосували «за» таку ініціативу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus