USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У приміщенні «Генерації успішної дії» зробили капітальний ремонт

27 Червня 2019 21:32
Сьогодні відбулося офіційне відкриття капітально відремонтованого приміщення ГО «Генерація успішної дії» та луцької студії друку шрифтом Брайля «Braille Studio», інформують у Луцькій міській раді.

Приміщення закріплене за громадською організацією з 2010 року, а попередній ремонт був здійснений 2011 року за рахунок фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». На разі воно складається із двох кімнат, в одній із яких здійснюється безпосередно діяльність організації, а в другій планується налагодити повноцінний друк книг шрифтом Брайля.
«Ми надзвичайно задоволені результатами ремонту та й надалі працюватимемо на благо міста, популяризуватимемо його імідж. Адже Луцьк – чи не єдине місто в Україні, яке підтримує друк книг шрифтом Брайля із міського бюджету», – розповів керівник ГО «Генерація успішної дії» Віталій Ткачук.
На відкриття також завітав радник міського голови Ігор Поліщук.

«Це наш обов’язок – допомагати людям із вадами зору. Громадська організація «Генерація успішної дії» у Луцьку є надзвичайно активною. Ми, безумовно, реагуємо на їхні прохання та запити, допомагаємо фінансово.

Працюємо також над доступністю міста для людей із порушенням зору. Останнім часом безліч тротуарних понижень обладнано тактильною плиткою, стараємося слідкувати і за озвученням громадського транспорту, звуковим оповіщенням на світлофорах. Традиційно, щороку ми проводимо «День у темряві», аби оцінити наскільки місто насправді доступне для незрячих. Нещодавно було також встановлено тактильний макет Луцького замку.

«Ми й надалі допомагатимемо ГО «Генерація успішної дії» та усім людям з порушенням зору, які дійсно потребують нашої підтримки та допомоги», – розповів він.
Потому Віталій Ткачук запросив гостей до солодкого столу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Знаю Показати IP 28 Червня 2019 00:12
Молодець, Віталій! Походи чиновників із зав'язаними очима таки спрацювали!
Віталій до Знаю Показати IP 28 Червня 2019 11:41
Дуже дякую)
Сусідка Показати IP 28 Червня 2019 14:35
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus