USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Генерація успішної дії» отримала пільгу на оренду приміщення

29 Березня 2018 11:33
Громадські активісти з «Генерації успішної дії» звернулися в Луцьку міську раду з проханням надати їм пільгову оренду приміщення за гривню в рік. Їхнє звернення отримало підтримку строком на чотири роки.

Про це йшлося під час пленарного засідання 39-ої сесії Луцької міської ради 28 березня.

Начальник відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко розповіла, що громадські активісти орендують нежитлове приміщення, що на вулиці Бенделіані, 7.

«Волинський обласний осередок Всеукраїнської громадської організації людей з інвалідністю по зору «Генерація успішної дії» використовує приміщення загальною площею 49,1 кв. м., де здійснює діяльність. Місячна орендна плата становить 214,66 гривень без врахування ПДВ.

Оскільки громадська організація є неприбутковою, а розмір внесків не є достатнім, щоб сплачувати орендну, а також у зв’язку з відкриттям обласним осередком єдиної у Волинській області студії друку шрифтом Брайля та їхньою активною діяльністю пропонуємо підтримати звернення», - звернулася до депутатів Алла Грабко.

Із цього приводу голова ГО «Генерація успішної дії» Віталій Ткачук прокоментував, що таке рішення допоможе ефективніше працювати на благо міста та області.

«Ми дуже задоволені, що нас підтримали депутати, адже це рішення дозволить нам продуктивніше працювати на благо міста, області та України. Тепер у нас є дві кімнатки, за які не платитимемо оренду, бо коштів на це немає. Одна буде під «Braille Studio», а інша саме для нашої діяльності. Бо було таке, що проводимо збори чи працюємо над зверненнями, а тут працює Braille Studio, великий гул від принтера - це заважало нормальнмоу спілкуванню.

Час від часу маємо зустрічі з радником Луцького міського голови Ігорем Поліщуком, який опікується нами та лобіює наші інтереси, також нас підтримує і депутат Богдан Богонос. У перспективі нам ще треба зробити ремонт, щоб були належні умови перебування там, міськрада і тут обіцяла допомогти», - розповідає Віталій Ткачук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ЗМІ Показати IP 29 Березня 2018 13:23
Віталій Ткачук - культурна, освічена людина. Комунікабельний, може домовлятись навіть з чортом. І справу робить благородну. Дай, боже, йому здоровя і наснаги на добрі справи.
Віталій Ткачук до ЗМІ Показати IP 29 Березня 2018 17:47
Дуже дякую за такі добрі і теплі слова в мою адресу, але от із тим, що ви написали, що я можу домовлятись, я розумію, що це як порівняння, але не варто згадувати нечисту силу... Не знаю як вас звати коментаторе, але ще раз вам дякую і буду старатись і надалі відстоювати інтереси людей із порушеннями зору.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus