USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку монастир пропонують перетворити на хостел

26 Жовтня 2016 07:00
На території Старого міста хочуть відкрити хостел. Про це йшлося під час засідання постійної комісії з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму, що відбулася 24 жовтня - інформує Конкурент.

Директор історико-культурного заповіднику “Старий Луцьк” Павло Рудецький наголосив, що у Старому місті не вистачає хостелів. Чиновник розповів, що є ініціатором створення хостелу в приміщенні колишньої тюрми (зараз – Замковий чоловічий монастир Архангелів, а раніше - монастир Бригідок, про який розповідало Інформаційне агентство Волинські Новини). З його слів, туристи зможуть переночувати у Старому місті та мати більше часу, щоб подивитися Луцьк.

Зараз пам'ятка перебуває у власності користувачів Волинської єпархії УПЦ КП, як зазначив Павло Рудецький.

Громадська активістка Мар’яна Сорочук зауважила, що там тримали в’язнів. Депутат Луцькради підтримав активістку, зауваживши, що вони не в Радянському Союзі, аби таке влаштовувати. Однак директор заповіднику переконаний у доцільності створення хостелу, - повідомляє ВолиньInfo.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus