USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

У Луцьку муніципали зобов'язали власників магазинів на зупинках привести їх до ладу

16 Червня 2023 17:37
Інспектори відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної варти Луцької міської ради перевірили комерційниі об’єкти на зупинках громадського транспорту Луцька на предмет дотримання Правил благоустрою міста Луцька.

Про це повідомили у департаменті муніципальної варти.

При перевірці виявили факти неналежного утримання: переважна більшість конструкцій потребує миття та фарбування металевих частин та фасаду, встановлення або фарбування урн для сміття, усунення надписів та оголошень, встановлення або заміни дошок оголошень та табличок про заборону куріння, прибирання сміття тощо.

Відповідальним особам видано приписи відповідно до п.п. 2.5.2.2, 9.3.2 та 9.3.4 Правил благоустрою міста Луцька з вимогою усунути порушення у встановлені терміни.

У разі невиконання умов приписів, відповідальним особам загрожує штраф – від 850 до 1700 грн.

«Закликаємо суб’єктів господарювання дбати про своїх відвідувачів та забезпечувати естетичну привабливість у місцях, де здійснюється підприємницька діяльність», – додали муніципали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Мошко з Вульки Показати IP 16 Червня 2023 19:45
Ага: "Викрасіть - і вибросіть !"
І крапка ! Показати IP 16 Червня 2023 19:48
А шо там зобов'язувати шось красити, якщо проектом вони передбачені під знос ! Реалізуйте проект !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus