USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку - мирна хода «За визволення України»

18 Січня 2015 08:00
Усіх лучан та гостей міста запрошують помолитись за Україну та згадати тих, хто поклав життя за нашу державу.

Початок мирної ходи "За визволення України" розпочнеться сьогодні, 18 січня, на Театральному майдані Луцька, о 12:30. Про це йдеться у мережі на сторінці Богдана Шиби.

Під час акції заплановані такі заходи:

12.30 - вихід Хресної ходи зі Свято-Троїцького собору на Театральний майдан. Молитва за Україну.
12.40 - Хресна хода до Меморіального комплексу "Вічна Слава" (вулиця Винниченка - проспект Перемоги).
13.00 - розташування на алеї біля могили Василя Мойсея. Спільне виконання молитви "Боже великий, єдиний…".
13.10 - виступ голови батьківського комітету солдатів АТО Ярослава Мудрика. Зачитування ним Звернення до Президента України, Верховної Ради, Уряду України, до світової спільноти.
13.25 - Панахида за упокій душ Героїв Небесної Сотні, Героїв війни на Сході та всіх полеглих за свободу і незалежність України. Проповідь священика.
14.10 - спільне виконання Гімну України.

На захід запрошують усіх, кому небайдужа доля України.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що волинян запрошують на марш солідарності "Я є Волноваха", який відбудеться у Луцьку теж сьогодні, 18 січня. Початок маршу - о 14:30.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
Анонім Показати IP 18 Січня 2015 08:08
хода "За визволення України" - це вже краще. До чого тут Волноваха, яка вбила (місцеві здали) нашу 51. І вчора знов банку меду з гранатою приніс "мирний, нещасний старий".
Корінний лучанин до Анонім Показати IP 18 Січня 2015 10:29
МАРШ солідарності " Я Є ВОЛНОВАХА" був запланований ще задовго до НЕСПОДІВАНОЇ ходи за пропозицією ШИБИ. Це ШИБІ треба думати трохи головою , перш ніж щось пропонувати!!! ДВА ЗАХОДИ НЕ МОЖНА ЛІПИТИ В ОДИН!!! ПІД ВОЛНОВАХОЮ стався ТЕРАКТ і загинули МИРНІ ЛЮДИ. У Франції напередодні теж стався підготовлений теракт і теж загинули люди! У всьому світі були засуджені ці теракти і пройшли( і проходять ) МИРНІ ХОДИ із участю керівників держав.
гiсть Показати IP 18 Січня 2015 08:26
Боже,Украiну збережи,Господи,помилуй нас грiшних!
Я-мир Показати IP 18 Січня 2015 08:32
Знаєте, якби ця хода носила назву просто " За мир в Україні" це було б краще і зрозуміліше. "Ні війні!" ось гасло, котре актуальне для нашої країни віж заходу до Сходу, від півдня до півночі, а не підкидання дров у багаття конфлікту. Потрібно шукати мирні шляхи вирішення , а не закликати до нових братовбивств! Хтось хоче знов попіаритися і заробити собі політичні дивіденти? Але вийти на мітинги з вимогами миру- це не те, що потрібно нашим "патріотам", бо на цьому тільки наробишь собі проблем... Звинуватять у підтримці сепаратистів і терористів і поставлять тавро" Ворог України".
Анонім до Я-мир Показати IP 18 Січня 2015 11:08
золоті слова.
Я-мир Показати IP 18 Січня 2015 09:05
коментар було видалено
А Показати IP 18 Січня 2015 09:35
Та ви хоч цілий день ходіть, толку з того?
А до А Показати IP 18 Січня 2015 09:58
А попереду будуть з розумним виглядом іти шиби, пирожики, григоренки, романюк, якщо не забу..є, Ті самі люди в ту саму хату. А ви ходіть, випускайте пар і ввечері на кухні довго сперечайтесь про шляхи виводу України з кризи. А завтра буде понеділок, на роботу і все піде своїм чередом (без змін)
олег до А Показати IP 18 Січня 2015 10:20
коментар було видалено
Корінний лучанин до олег Показати IP 18 Січня 2015 11:22
ЦЕ СХОЖЕ НА ЯКИЙСЬ РОЗВОДНЯК!!! СЛАВА УКРАЇНІ!!! А хлопці "КІБОРГИ" , МОЛОДЦІ!
ВОНО Показати IP 18 Січня 2015 11:46
хочете миру? готуйтесь до війни !!! Всіх організаторів і участників прямо з походеньок зразу на фронт - для розширення кругозору
вдв Показати IP 18 Січня 2015 13:08
коментар було видалено
вдв Показати IP 18 Січня 2015 13:09
всi хто прийде прямо в АТО i хай визволяють
Я-мир Показати IP 18 Січня 2015 14:22
Яке лицемірство! Хода за мир...У цей час наші війська обстрілюють Енакієво і Горлівку, є жертви серед населення...
Корінний лучанин до Я-мир Показати IP 18 Січня 2015 15:47
Ну невірно назвали цю акцію ВН!!! В Україні сьогодні відбувається АКЦІЯ ЄДНОСТІ ПРОТИ ТЕРОРИЗМУ !!! Ви ж слідкуйте уважно за інформацією, а не говоріть словами ШИБИ. Він , напевно, вже знову до виборів готовиться. Ці акції ЄДНАННЯ на підтримку України проходять у багатьох країнах ЄВРОПИ. А невже ви хочете здати УКРАЇНУ терористам? Ось так БЕРІТЬ НАС ЗАВОЙОВУЙТЕ, бо ми не хочемо оборонятись?? Говорячи словами російського діяча Льва Гудкова- " Україна ЗІРВАЛА З РОСІЇ ФЛЕР ВЕЛИКОЇ ДЕРЖАВИ" і це влучно сказано!
Ну бл.. Показати IP 18 Січня 2015 15:02
Ви за мир? Да тільки показуєте що за мир на цих акціях, але відразу після цього клянете всіх і бажаєте всім подох*ути. Хіба не так? Я такий хороший, на тобі конфетку..., а сам шмайсера в руки і з-за угла в спину. Нічого не змінилося в ций країні, абсолютно нічого!!! Від того що видете щось зміниться? Стріляти перестануть? Ні! Так для чого тоді цей цинізм і ліцемірство?!!
Ірина Показати IP 18 Січня 2015 15:14
Коли ви будете тільки писати брудні пропутінські коментарі точно нічого хорошого не буде.
До Ірини. Показати IP 18 Січня 2015 15:32
А Ви хто? Як Вас назвати? Почитайте новини зі сходу!!! Горлівка сьогодні. Велика кількість загиблих мирних мешканців! Ви сліпі, глухі ? Добрі люди...
Хода за визволення У Показати IP 18 Січня 2015 15:34
не второпаю як це допоможе визволенню і взагалі що це за хода? Спостерігала: 1. Анонсовано, що буде спільна молитва за загиблими під Волновахою. Натомість дорогою до меморіалу включили колядки в записі. Колядки співаються в храмі або вдома, а не дорогою до меморіалу. Ходу очолив митрополит Михаїл. Питання: хода в пам ять за померлими- це що веселе дійство? 2. Навіщо цю ходу було влаштовувати взагалі. Таке враження, що це мавпування антитерористичного мітингу у Франції. Наших керівників хлібом не годуй, а дай збіговисько якесь організувати - як не у вишиванках на площі бігати, то іти ходою (не продумавши її )смислу якої до кінця не розуміють і самі. 3. Якби наші люди хоч трохи головою думали, та у такій кількості, в якій вони на різні ходи приходять, ішли б, наприклад, під військкомати і питали б, для чого та 4-та хвиля мобілізації, якщо війну в Києві і не думають закінчити, посилаючи Ваших синів , чоловіків і батьків на смерть, і яких на війні забезпечуєте Ви і волонтери, бо порошенкам начхати. 4. Але в наших головах все різні ходи-хороводи, блужданіє по площі у вишиванках-шароварах толпами, зігнаними ще сталінським методом. Немає в головах розуміння що треба було б краще вже зробити СВОЮ ходу і запитати владу, скільки вона буде вам лапшу на вуха вішати, коли говорить біля гробів загиблих солдат (тільки не розказує, що їх загибель -це не тільки підлість путіна, але і Києва і говнокомандувача). 5. Будемо ходити овечими натовпами різними ходами під егідою владців і далі, а не з власної ініціативи, будуть в нас і далі цинкові гроби і "пливе кача" як основна мелодія.
Корінний лучанин до Хода за визволення У Показати IP 18 Січня 2015 16:10
ПИТАННЯ і РЕПЛІКА. Хто сплюндрував державну АКЦІЮ ЄДНОСТІ ПРОТИ ТЕРОРИЗМУ, а натомість "втюхали " людям місцевий сценарій " ЗА ВИЗВОЛЕННЯ УКРАЇНИ"? Чи це не бува проект ШИБИ, який весь чаc треться біля МИХАЇЛА? Часом аж бридко від цього стає. НІ , ЦЕ НЕ МАВПУВАННЯ ТОГО ЩО У ФРАНЦІЇ, зрозумійте правильно!
Хода за визволення У до Корінний лучанин Показати IP 18 Січня 2015 18:17
А в чому суть акції єдності проти тероризму? Так же само - чим більший табун прогуляється кожним містом, тим менше буде терактів, чи як? Якщо надумали зробити якийсь захід, то треба було просто провести день пам яті за загиблими, без усіляких там політичних мордяк. Щодо тероризму (Волноваха і Шарлі), то звичайно жоден теракт виправдовувати не можна і від терактів ніхто не застрахований, але: 1.Наші волиняни 22 травня загинули від того, що їх здали ополченцям "мєсниє і мірниє житєлі". А тепер розплата, їх за законом бумеранга розстіляли росіяни. 2. Теракт у Франції спровокували журналісти без мозгів. Ну скажіть, хіба приємно мусульманам, коли висміюють їхнє віросповідання? Жили собі мирно ті мусульмани, нікого не зачіпали, так ні ,треба ж було дати їм команду фас.
Корінний лучанин до Хода за визволення У Показати IP 18 Січня 2015 19:48
Ну , ви , я гадаю доросла та свідома людина а ЗАДАЄТЕ ТАКІ ДИТЯЧІ питання. Кожен школяр у цьому вже розбирається. У вас є особисті судження, але так як ви думають ОДИНИЦІ! НЕ порівнюйте ЛЮДЕЙ із табуном, не уподоблюйтесь путіну. В Росії вже на таких акціях заготовляють АВТОЗАКИ! А МИ Є УКРАЇНЦІ і ВІДСТОЮЄМО СВОЮ КРАЇНУ, А НЕ ТАКИЙ СОБІ МАЛИЙ СРСР , ЗА ПРОЕКТОМ ПУТІНА ЄВРАЗІЙСЬКИЙ СОЮЗ .
Хода за визволення У до Корінний лучанин Показати IP 19 Січня 2015 00:52
Ой Боже, які ж Ви наївні, якщо думаєте, що це ефективно ходити з незрозумілими лозунгами. Ходити і розказувати своєму сусіду, що я проти тероризму -це одні заяви (і вони всі до одного місця), краще перед облдержадміністрацією мітинг організуйте і проконтролюйте, як буде відбуватися нова мобілізація- користі буде більше, і це практична робота, а не популізм. Бо ці загальні всі лозунги типу " Я волноваха" , "я проти терору" і т. д.вже кумарять здравомислячих людей, які розуміють, що це все путлєру і пороху до фєнічкі.Тому і Ви, на мою думку, висловлюєте якісь ДИТЯЧІ ДУМКИ типу "А МИ Є УКРАЇНЦІ і ВІДСТОЮЄМО СВОЮ КРАЇНУ, А НЕ ТАКИЙ СОБІ МАЛИЙ СРСР , ЗА ПРОЕКТОМ ПУТІНА ЄВРАЗІЙСЬКИЙ СОЮЗ". Повірте, якби в Європі відстоювали не реальні права, а займалися демагогією і ходили з транспарантами, то були б і далі, як і українці в повній ж...пі. А наші все ходять, хороводи водять, а порошенко і радий, що відвертає увагу від реально актуальних питань- а чи озброєні солдати, як який соціальний захист буде у захисників країни, які реформи будуть проводити, який бюджет прийняли, як Європа реально нам допоможе, що робити із збитковими галузями економіки і т. д. І сам мітингує - і тихенько регоче в кулак, що вдається все таки мати людей за л...хів. Дивлюся сьогодні на вираз його фейса і плакати хочеться - такі жалісливі промови-казки розказує, а на лобі обман вимальовується. " Ми повернемо Донбас" глаголить. Питання як?, якщо до сих пір сидів і тупо чекав, поки його захоплять найманці російські і чимпобільше розгромлять наші позиції.
Корінний лучанин до Хода за визволення У Показати IP 19 Січня 2015 11:16
Я бачу , шановний, що у вас СЛАБЕНЬКА ОСВІТА, читає дуже мало і знати нічого НЕ ХОЧЕТЕ! Це про таких як ви ШЕВЧЕНКО писав: " ЯКБИ МИ ВЧИЛИСЬ ТАК ЯК ТРЕБА,,, " Щодо Порошенка , то не плетіть дурниць!!! Так , є звичайно помилки, але в кого їх нема? 20 років АРМІЮ розвалювали , а ви хочете за ДЕКІЛЬКА місяців зробити з неї СУПЕР-АРМІЮ? НЕ СМІШІТЬ! БОГУ , дякувати , що таких як ви - Є ДУЖЕ МАЛО ! Вас просто бісить те, ЩО ЛЮДИ ГУРТУЮТЬСЯ, АКТИВНО ВИСЛОВЛЮЮТЬ СВОЮ ПОЗИЦІЮ НА ТІ ЧИ ІНШІ ПОДІЇ!!! НЕ СПРИЙМАЄТЕ , ТО НЕ ПЛЮЙТЕСЬ ЖОВЧЧЮ! ТО Є ВАШІ ВНУТРІШНІ ПРОБЛЕМИ! НЕМАЄ У ВАС ГІДНОСТІ !
Хода за визволення У до Корінний лучанин Показати IP 19 Січня 2015 20:52
То у Вас немає гідності, а ще розуму. Вже навіть останньому дурневі ясно, що треба реально брати політиків за горлянки (в першу чергу порошенка), і нехай розкажуть, скільки грошей відмили на війні за рік, скількох людей на сході потопили в крові нізащо. А ви сидите і тиндичите х..йню всяку, і слухаєте самого головного брехуняку країни, який був членом комітету з питань Європейської інтеграції при Янику до речі. і такий хвалений пан, що по ганглійському балакає, не нарадив ще Янику як інтеграцію проводити і сам ставши президентом продовжує бєзпрєдєл папєрєдніка.Ти бач, який весь вумний і проєвропейський. Люди все бачать, і нехай він свій "дипломатичний понос" по ганглійському, який видає щодня, засуне подалі. А ви, або не розумієте ситуації і захищаєте президентківський маразм і виправдовуєте, або вам просто вигідно цей маразм захищати. Це щось одне із двох.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus