USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку на автостанції підприємиця самовільно встановила кіоск

27 Січня 2020 07:00
Самовільне встановлення тимчасової споруди для ведення підприємницької діяльності зафіксували луцькі муніципали на вул. Конякіна, 39, біля Автостанції №1.

Про це повідомили на сторінці «Департамент муніципальної варти Луцької міської ради» у фейсбук.

Було встановлено, що суб’єкт господарювання здійснила встановлення незаконно кіоску.

На прохання працівників департаменту надати дозвільні документи видані виконавчим комітетом міської ради, підприємець пояснила, що погодження в неї є лише з керівництвом Автостанції №1.

У зв’язку з цим на суб’єкта господарювання складено протокол за ст. 152 КупАП за порушення п.п. 2.5.5.1.13 Правил благоустрою міста Луцька та видано припис на самостійний демонтаж.

Також департаментом муніципальної варти буде підготовлено проєкт рішення на засідання виконавчого комітету про демонтаж вказаної тимчасової споруди у разі не виконання припису в добровільному порядку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus