USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Біля Центрального ринку у Луцьку власники добровільно прибрали перші контейнери

3 Лютого 2020 21:10
У понеділок, 3 лютого, власники власноруч демонтували перші два незаконно розміщених МАФи біля Центрального ринку.

Про це повідомляється на сторінці департаменту муніципальної варти у фейсбуці.

Власники тимчасових споруд, які розміщуються без дозвільних документів на вулиці Глушець біля ринку «Центральний» власними силами демонтовують свої об’єкти.

Так, підприємцями після отримання відповідних приписів від інспекторів департаменту муніципальної варти, 03.02.2020 добровільно їх демонтували.
Великою проблемою було те, що ФОПи, які перекрили безпідставно вул. Замкову та Глушець, не давали змоги під'їхати техніці тривалий час, а люди змушені були за це заплатити чималі кошти (за простій техніки).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Можуть, як хочуть ! Показати IP 3 Лютого 2020 23:42
Первий пашол !
лол до Можуть, як хочуть ! Показати IP 4 Лютого 2020 22:49
думаю і не останній, ні антисанітарії!
Стоунж Показати IP 4 Лютого 2020 09:20
Міська рада НЕ МАЄ ПРАВА на власний розсуд демонтувати, нищити майно підприємців, які ЗАКОННО торгували на Центральному ринку. І оті ділки (буратіни, які свого часу умикнули будинок офіцерів, підпалювачі ЦУМу, які дорвались до влади) діють незаконно. Міськрада може звернутись з позовами в суд, і лише так демонтувати ти споруди.
робіть до Стоунж Показати IP 4 Лютого 2020 11:31
а базарники мали право засрати всю територію на ринку і накволо нього і не платити податків?
Лучанин до Стоунж Показати IP 4 Лютого 2020 12:11
З точки зору закону - все просто, підприємству "Луцькі Ринки" не продовжили оренду, відтак з 3 лютого ФОПи незаконо займають територію, тому муніципали мають повний карт-бланш на демонтаж
Пенсіонер Прокопчук Показати IP 4 Лютого 2020 12:47
Деякі базарники-спекулянти без цього центрального ринку життя не уявляють, тільки й чути від них, а як виживати? Таке враження, що крім спекуляцій на ринку "купив-продав" в житті більше нічого не існує, та другої роботи знайти не можливо. Роботу знайти можна аби бажання було. А у вас цього бажання немає. Ви привикли, що вас десятиліттями ніхто з контролюючих органів нормально не перевіряв, у вас в половини продавців відсутні ліцензії та правові дозволи на продаж продуктів харчування, відсутні медичні довідки або книжки, на протязі десятиліть ви не платите до держави податки. А на новому рину ГПЗ вже такого щастя не буде. На ГПЗ ринку вже ви бігати по території з одного кутка ринка в інший та ховатися від контролюючих органів не будите, ось того і йти туди не бажаєте. На новий ринок пішли працювати з підприємців ті, хто веде свій бізнес прозоро та не боїться перевірок.
Нарешті! Показати IP 4 Лютого 2020 14:32
Слава Україні!
лучанка до Нарешті! Показати IP 4 Лютого 2020 19:09
Міська рада ще має велике терпіння, до тих базарників. десять років назад ще треба було знести.
Кузя Показати IP 4 Лютого 2020 19:05
Колись це називалось спікуляція,за це карали,а зараз бізнес...всіх тих хто не нажерся...Один прекрасний замок у місті а його загадили,курми, циганами,що не пройдеш.Честь і пошана тим хто піде гідно,зміни до кращого,ми віримо в вас...
Віктор Показати IP 4 Лютого 2020 21:35
Підтримую. Наведіть там порядок.
лінивець Показати IP 9 Лютого 2020 23:08
а потім там буде елітне житло-ніхто для блага міста не старатиметься

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus