USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

У Луцьку на Гнідаві не розминулися Renault Kangoo та Chevrolet Aveo

20 Грудня 2022 17:02
Сьогодні зранку патрульні поліцейські отримали виклик, що на вулиці Гнідавській у Луцьку трапилася дорожньо-транспортна пригода за участі двох автівок. Через це на дорозі виникло ускладнення дорожнього руху.

Про це повідомили в патрульній поліції області.

Прибувши за вказаною адресою, охоронці правопорядку з'ясували, що водій Renault Kangoo під час руху не обрав безпечної швидкості, не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з Chevrolet Aveo.

Травмованих унаслідок дорожньо-транспортної пригоди немає, лише автомобілі зазнали механічних пошкоджень.

Для регулювання дорожнього руху поліцейські задіяли додатковий екіпаж.

На винуватця автопригоди склали протокол за ст.124 (Порушення ПДР, що спричинило механічні пошкодження транспортних засобів) КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Здоровий глузд Показати IP 20 Грудня 2022 17:35
Потрепілих немає, склали європротоколи, тай роз"їхались через 15 хвилин. Що за необхідність поліціянтів тривожити, в них є набагато важливіші справи. Чи ті розумні водії два папірці заповнити не вміють ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus