USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку на Конякіна зіткнулися два «Опелі»

6 Жовтня 2022 15:21
У Луцьку на вулиці Конякіна зіткнулися два легковики.

Як повідомляють у патрульній поліції Волині, автопригода сталася вчора, 5 жовтня.

На місці події поліцейські з’ясували, що керманич автомобіля марки Opel Astra не дотримався безпечної швидкості та дистанції, внаслідок чого відбулося зіткнення з автомобілем марки Opel Meriva, водій якого рухався попереду та здійснював поворот ліворуч.

Під час перевірки документів у водіїв, інспектори також встановили, що керманич авто Opel Meriva не має полісу обов’язкового страхування.

На винуватця дорожньо-транспортної пригоди патрульні склали протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів).

А за відсутність полісу страхування, другому водію вручили постанову за ч. 1 ст. 126 (Відсутність полісу обов’язкового страхування) КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 6 Жовтня 2022 15:38
Два опеля, а не опелі, у вас ' що працюють школьники чи що ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus