USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку на переході маршрутка збила жінку. Фото

11 Жовтня 2017 16:22
Аварія, під час якої постраждала жінка-пішохід, трапилася 11 жовтня у Луцьку.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповіли у прес-служба патрульної поліції Луцька.

Так, на вулиці Домни Гордіюк близько 15.30 маршрутне таксі №29 збило 23-річну жінку, яка переходила дорогу на пішохідному переході. Постраждалу доправили у Луцьку міську клінічну лікарню із закритою черепно-мозковою травмою.

На місці працюють патрульні.
Як розповіли очевидці ДТП, за станом на 16.30 винуватець та патрульні залишили місце пригоди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
А Показати IP 11 Жовтня 2017 17:44
Тільки не переходила, а перебігала. А немає чого вибігати в слизьку погоду перед автобусом, він на тому самому місці не стане!
Юлія Показати IP 11 Жовтня 2017 18:02
Вчора їхала в маршрутці, в сторону 40 кварталу, по проспекту Соборності на пішохідному переході, що навпроти Північного ринку, ще одна "п...з...а", вибачте за матюк, не дивлячись вилізла на дорогу, водій втиг відтормозитися, але... Любі мої друзі, водій в тюрмі відсидить і вийде, але як ви ляжете то не встанете. Пішохід повинен впевнитись в безпечності переходу дороги, лише тоді переходити... Будьте всі здорові і чемні, поважате один одного. Водії і пішоходи.
Назар Показати IP 11 Жовтня 2017 18:20
Добре бачили, що трапилось. Можу сказати, що маршрутки подуріли. В топі ко?лів собисто для мене це сивий водій 8 маршрутки, який не раз то дверима затисне і їде,що потім синці на тілі (диво, як тоді мені вдалось не випасти під колеса), то женеться так на перегонки з іншими маршрутками, що пасажири по салону літають. А за сьогоднішю ситуацію, шановні, перехід біля Глобусу не є хорошим. Там завжди якісь трагедії. Скажу, що досі не можу відійти від шоку. Молода дівчинка ж. Така страшна картина. Добре бачили, що водій їхав впевнено, а мав пригальмувати. І міг.
Лучанин Показати IP 11 Жовтня 2017 19:53
Так дивують попередні коментарі... В нас що ПДР вже відмінили? Людьми вже управляють роботи? Армагєдєц? Перебігала, перелітала, переповзала... Яке це має значення? Вона знаходилася на пішоходному переході ("яка переходила дорогу на пішохідному переході"(С))! Так, реально водіїв клинить і вони вважаючи що є главнюками і мають якесь право когось за щось наказувати, замість того щоб пригальмувати, давлять на газ. І що, комусь щось довели? Ну збили пішохода і що, легше стало? Зараз дуже багато хворих людей, інвалідів з кожним днем стає все більше і більше - не можуть вони перелітати через дорогу, а переходити її потрібно. Може треба пригальмовувати перед переходами, зупинками громадського транспорту, переїздами тощо? Куди ви летите? І іншим життя псуєте і собі! Слава Богу що ви ідеально здорові і дай Бог вам здоров'я до кінця вашого 300 річного життя, але ви живете серед людей в яких є дуже багато проблем і які мають право на помилку, техніка і та псується, але водій має менше прав на помилку, тому що він знаходиться за кермом транспортного засобу підвищеної небезпеки, з цього ПДР і починається.
рідні Показати IP 11 Жовтня 2017 19:58
хто бачив з очевидців, повідомте, критичний стан, сестра в реанімації, відгукніться 0685993753-Олександр
Петров Захар Показати IP 11 Жовтня 2017 20:47
Мої друзі були свідками ДТП.Вони їхали в маршрутсі яка збила людину і все бачили Це було видовище з ненайкращих((((((( Багато крові і крику!....
Лучанка до Петров Захар Показати IP 11 Жовтня 2017 22:15
тоді нехай звяжуться з рідними! Чи як завжди усі чогось бояться? Типу бути свідками? Не сприймай особисто.
Наталія Показати IP 11 Жовтня 2017 21:36
Пане Захар, вдячні що відгукнулись! Дуже просимо звязатись ваших друзів з братом постраждалої! Номер вказано в пості вище!!
рідні Показати IP 11 Жовтня 2017 22:21
не будь байдужим, звяжись будь ласка.. Олександр Чим більше свідків тим легше буде прийняти рішення із законної сторони
Сергій Показати IP 12 Жовтня 2017 00:38
останнім часом водії різко почали забувати пдр, рахують що якщо на авто означає що він головний,бачучи знак потрібно пригальмувати,а не бути впевненим що ніхто не вийде на пішохід,постійно помічаю таких водіїв які бачучи що перед пішохідним переходом стоять люди навіть не думають пропустити пішохода
Олександр Показати IP 12 Жовтня 2017 17:44
4.14. Пішоходам забороняється: а) виходити на проїзну частину, не впевнившись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху; б) раптово виходити, вибігати на проїзну частину, в тому числі на пішохідний перехід; в) допускати самостійний, без нагляду дорослих, вихід дітей дошкільного віку на проїзну частину; г) переходити проїзну частину поза пішохідним переходом, якщо є розділювальна смуга або дорога має чотири і більше смуг для руху в обох напрямках, а також у місцях, де встановлено огородження; ґ) затримуватися і зупинятися на проїзній частині, якщо це не пов'язано із забезпеченням безпеки дорожнього руху;
Дістали Показати IP 13 Жовтня 2017 09:15
Для чого тут виписувати які пішоходи дурні? Так, в нас є різні кадри, але ви добре знаєте, які ці водії сво?оти. За тих 4 грн. вдавляться, не дивлячись, можливо та бабуся бідна змерзла, чекаючи тролейбус, і просить проїхати 2 зупиночки. Коли встигають по графіку, то стоять біля Там таму по 20хв., потім побачать, що перестояли і летять як ненормальні, ніби дрова везуть. Мало хороших водіїв, переважно хамовите библо, яке ср?ти хотіло на все, аби тільки маршрутку напхати так, щоб люди задихались в ній. Тому давайте дивитись завжди по 2 сторони.
Наташа Показати IP 13 Жовтня 2017 12:45
Хай одужує прекрасна молода дівчина... життя людське надорогоцінніше
Віктор Показати IP 13 Жовтня 2017 21:07
Просто бісять коменти про те, що сама винна бо вибігла. Кожен день бачимо як водії починають тормозити лише за декілька метрів від переходу причому їдучи доволі на немаленькій швидкості, а пішоходу машина взагалі здається ракетою. Проживши декілька років в Європі ніколи не бачив щоб машина їхала, коли людина ступила на перехід, а наші рагуляки можуть і за 2 метра від пішохода перед ним пролетіти. Таке враження, що наші люди просто прокляті на віка в площині адекватності і золотої середини. Водій розтовче людину на пішоході і буде бекати про те, що він міг би проїхати, аби пішохід не так швидко опинився в нього на капоті. Ну просто обділені природою створіння.
Л Показати IP 15 Жовтня 2017 01:49
Прочитавши попередні коментарі, і не беручи до уваги саме цю ситуацію (нехай Олена швидше видужує!), просто хочу застерегти пішоходів і водіїв. Я водій ТЗ, а також і пішохід. Тобто ситуацію бачу з обох сторін. Скажу вам поправді - переходити дорогу я дуже боюсь!!, так як розумію, що є поняття як гальмівний шлях, видимість, певні погодні умови, непередбачувані ситуації, а також моб.телефони, відволікання водія, нетверезі водії і т.д. Не пам'ятаю точно, звідки ці поради мені дістались, проте маленька замітка - як ТЕПЕР переходжу дорогу я: підійшовши до пішохідного переходу, спускаюсь з бордюру на дорогу і ставлю одну ногу вперед (для водія це сигнал, що пішохід готовий рушити), коли бачу що транспортні засоби пригальмовують або дають дорогу, також швиденько оглянувши другорядні і суміжні дороги (щоб з-за повороту не збили!), впевнившись що все гаразд - починаю свій рух оглядаючись в обидва боки дороги. Насправді це не так довго все, як можливо здалось, це все вже на автоматі - лічені секунди. Пішоходи - будьте обережні, це лиш допоможе ВАМ зберегти ваше життя! Стосовно водіїв - не поспішайте, старайтесь зрозуміти і заобачити поведінку пішохода, все ж ви більш захищені від травмування! краще лишній раз пригальмувати, навіть не тоді коли пішохід вже у вас перед капотом, а й просто бачите його готовність до руху, хай він пройде собі спокійно, і ви поїдете спокійно!! Правда тоді дивіться в дзеркало заднього виду - чи водій, що рухається за вами - не спить за кермом, поступове пригальмовування - саме те що потрібно. Нікого не засуджую і не беру нічию сторону! Була ситуація, коли сперечались з інспектором поліції. На пішохідному довелось пришвидшити рух, тому що старший мужчина, який вилетів на пішохідний перехід і бачив лиш № маршрутки на іншій стороні, був би на капоті. В даному випадку - залишився живим і неушкодженим!! Слова інспектора поліції - навіть якщо водій натиснув би на педаль тормозу і пішохода збив з летальним кінцем, він був би більш правий, тому що зробив змогу зупинитись. Висновки кожен робіть сам. Усім безпеки руху - це наше життя, будьмо обережні !!!
кс Показати IP 31 Жовтня 2017 01:43
люди добрі, водії маршруток з катушок з їхали взагалі... я на площі Возз єднання переходила.... перехід навпроти мед училища, всі полоси зупинилися, я перехожу по переходу а то ЧУДО що везе людей зупинилось за пів метра від мене, і ще жінка поряд йшла, мала б цеглу в руці - вальнула б йому в лобове... Падлюки, слів нема, гонки влаштовують щоб скорше людей з зупинки забрати, особливо період ділянки з ДЕПО до Техаса, сидиш і молишся....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus