USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку на проспекті Грушевського встановлять камери відеонагляду

9 Жовтня 2020 21:31
Департаментом муніципальної варти у ході реалізації міської комплексної програми «Безпечне місто Луцьк» було прийнято стратегічне рішення щодо встановлення камер відеонагляду по проспекту Президента Грушевського в Луцьку.

Про це пишуть луцькі муніципали, повідомляє Волинь UA.

Такі дії зумовлені ниступними чинниками:

– ця вулиця є важливою транспортною розв’язкою кільцевого типу для перерозподілу транспортних потоків;

– вулиця веде до залізничного вокзалу, що є важливим стратегічним об’єктом та підлягає посиленій охороні з метою безпеки громадян;

– необхідністю цілодобового моніторингу дорожньої обстановки у зв’язку зі значною кількістю дорожньо-транспортних пригод на цій ділянці за останні роки та постійним перевищенням встановлених меж швидкості руху;

– необхідністю контролю у вихідні дні за відвідувачами нічного клубу, розташованого по проспекту, які здійснюють керування автомобілем у нетверезому стані, та попередження таких дій. Майбутня система аналітики на основі визначення траєкторії руху автомобіля буде визначати осіб, які сідають за кермо напідпитку.

Планується встановлення 17 камер, з яких 14 оглядових та 3 камери із функцією розпізнавання державних номерних знаків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ау Показати IP 10 Жовтня 2020 10:17
Я б сказав: ГЛОБАЛЬНЕ рішення

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus