USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку на щитах і банерах рекламуватимуть місця працевлаштування

21 Грудня 2020 20:28
Члени виконавчого комітету погодили безоплатне розміщення на рекламних щитах і банерах інформації про набір у поліцію, Національну гвардію та благодійні проєкти.

Про це йшлося 21 грудня під час позачергового засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

На розгляд виконкому винесли кілька проєктів рішень про звільнення розповсюджувачів зовнішньої реклами від плати за тимчасове користування місцем розміщення засобів зовнішньої реклами.

Безоплатно в місті розмістять інформацію з привітанням лучан та гостей із новорічно-різдвяними святами, щодо благодійного проєкту «Чужих дітей не буває», надання населенню безоплатної правової допомоги, популяризації військової служби за контрактом у Національній гвардії України, започаткування у Луцьку Індексу благополуччя молоді, конкурсного набору в поліцію, працевлаштування громадян у підрозділ Служби судової охорони.

Рекламні засоби з таким змістом можна буде побачити на вулицях Конякіна, Львівській, Глушець, Яровиці, Кравчука, Станіславського, Гнідавській, Гордіюк, Ківерцівській, Володимирській, Ковельській, Червоного Хреста, Воїнів-афганців, Київському майдані, Задворецькій, Карпенка-Карого, Сухомлинського, проспектах Молоді, Відродження та Соборності.

Реклама на щитах і банерах буде присутньою протягом грудня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus