USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку на стадії завершення капітальний ремонт трьох прибудинкових територій

19 Жовтня 2017 14:18
На стадії завершення знаходиться капітальний ремонт прибудинкових територій за адресами проспект Соборності 36, 38а, 40, Відродження, 10, 10а та Коперніка, 27а. Окрім того, завершені роботи з влаштування щебеневого покриття на вулиці Новочерчицькій.

Огляд ремонтних робіт за участю представників влади відбувся 19 жовтня.

Так, першою зупинкою огляду ремонтних робіт стала вулиця Новочерчицька, на якій відбувся поточний ремонт – завершені роботи з влаштування щебеневого покриття з напівпросочуванням бітумною емульсією. Вартість виконаних робіт становить – 407 тисяч гривень.
За словами директора департаменту житлово-комунального господарства Юрія Крася, до міста неодноразово зверталися мешканці вулиці Новочерчинської, мовляв, діти не можуть дійти до школи №13, не забруднивши взуття. Взявши до уваги всі звернення, у міськраді вирішили зробити дорогу, щоб люди могли там нормально ходити. На цю дорогу буде рік основної гарантії та три – експлуатаційної.
В стадії завершення роботи з капітального ремонту дворової території будинкі на вулиці Коперніка, 27. Вартість виконаних робіт становить мільйон 472 тисячі гривень. Проект передбачає влаштування покриття проїзної частини та тротуарів з бруківки.
Також представники міської влади перевірили будівництво зливової каналізації на вулиці Мазепи, яке вже знаходиться на фінальному етапі.
Як розповів Юрій Крась, каналізація дасть змогу забезпечити балківському масиву забезпечити відвід дощових і талих вод. Ця проблема триває близько 7 років, від неї потерпають мешканці багатоповерхівок. Коли сильні дощі, то цю місцину дуже сильно затоплює, внаслідок чого відключається трансформаторна підстанція, і в цілому районі зникає світло.

На проспекті Відродження 10, 10а роботи з капітального ремонту дворової території знаходяться в стадії завершення. Вартість виконаних робіт становить 2 мільйони 229 тисяч гривень, сам проект передбачає асфальтобетонне покриття проїзної частини та бруківки на тротуарі.
Насамкінець перевірили ремонт прибудинкової території на проспекті Соборності, 38, 38а, 40, де вже виконано ремонт зливової каналізації, проводиться мощення бруківкою проїзної частини, тротуарів та пішохідних доріжок. Загалом вартість виконаних робіт становить 2 мільйони 852 тисячі гривень.
Лучанка Дарина Кузьомович говорить, що дуже задоволена якістю ремонтних робіт у дворах на Соборності, адже тепер без проблем можна виїхати з дитиною, бо раніше тут протягом 10 років був розбитий асфальт.
Як розповів радник міського голови Ігор Поліщук, у виконанні робіт з ремонту доріг та дворів труднощі виникають завжди, але їх успішно вирішують. Своєю чергою, при ремонті доріг труднощів менше, оскільки є технологія, яка має бути витримана. Коли ремонтують прибудинкові території, зауважує посадовець, є суперечки між самими мешканцями дворів, де ставити дитячі майданчики, де ставити смітники, але у міській раді допомагають знайти компроміс. Роботи йдуть по передбаченому графіку, за 2-3 тижні всі двори будуть завершені.
«Ми задоволені ходом та якістю робіт. Є недопрацювання по певних об’єктах – до тих пір, поки вони не будуть виправлені, ми акти приймання передачі виконаних робіт підписувати не будемо, адже роботи мають бути виконані якісно, без недоліків», - зазначив Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus