USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку на Відродження завершують облаштування тротуару

9 Грудня 2020 20:09
Сьогодні міський голова Ігор Поліщук, секретар міської ради Юрій Безпятко та директор департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк проінспектували ремонтні роботи на вулицях нашого міста.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

«Поки немає дощів, значного снігу, стараємося максимально завершити початі роботи для комфорту жителів міста. Наприклад, на прибудинковій території Щусєва, 18 було повністю відсутнє дорожнє покриття, лежав суцільний щебінь.
Завершуються ремонтні роботи на вулиці Коновальця, 1а, 1б, тривають роботи на проспекті Відродження, 9, 11, ремонт тротуару на проспекті Молоді, завершується облаштування тротуару на проблемній ділянці проспекту Відродження, завершуємо капітальний ремонт вулиці Ківерцівської від перехрестя з вулицею Сосюри до перехрестя з вулицею Карпенка-Карого: вкладено асфальт, облаштовано LED-освітлення, острівці безпеки, капітально відремонтовано зливову каналізацію, тротуари.
Окрім цього, облаштовується новий світлофорний об’єкт на проблемному перехресті проспект Відродження — вулиця Писаревського — вулиця Ветеранів. Він знизить аварійність та пришвидшить проїзд для учасників дорожнього руху», - розповів Ігор Поліщук.
Посадовці ознайомились із поточним станом робіт, врахували можливі недоліки та акцентували на їх усуненні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучани Показати IP 10 Грудня 2020 00:27
Відчуваеться людський господар міста.
Анонім Показати IP 10 Грудня 2020 08:21
Дуже приємно! Дякуємо за тротуари. Сподіваємось, що Ігор Поліщук і надалі буде втілювати в життя плани з благоустрою міста і захищати інтереси громади. Зате зараз стає видно, що в будь-який час можна рухатись в кращу сторону.
Андрій Показати IP 10 Грудня 2020 17:36
Питання до Безпятка. Що з вашими обіцянками на Ківерцівській 18___28

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus