USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку на Відродження збили жінку: водія-винуватця засудили умовно

20 Лютого 2021 23:45
В обласному центрі Волині судили водія Volkswagen Passat, який збив жінку на проспекті Відродження. Водій отримав умовне покарання та заплатить потерпілій 50 тисяч гривень моральної шкоди.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 26 грудня 2019 року о 8 годині поблизу будинку №55 на проспекті Відродження. Водій Volkswagen Passat рухався в напрямку вулиці Домни Гордіюк правою смугою зі швидкістю близько 30 кілометрів на годину. Наближаючись до нерегульованого пішохідного переходу, він не врахував те, що перед «зеброю» зупинився автомобіль у лівій смузі, надаючи дорогу пішоходам, та допустив наїзд на жінку, яка переходила дорогу зліва направо відносно руху авто. Відзначимо, що у Volkswagen були технічні несправності з гальмівною системою.

Внаслідок ДТП потерпіла отримала травми середнього ступеня тяжкості. У суді водій визнав свою вину повністю та не оспорював обставини вчинення злочину, попросивши суворо не карати та не позбавляти водійського посвідчення.

Натомість потерпіла вимагала стягнути з обвинуваченого матеріальну шкоду та наполягала на суворому покаранні, зокрема, просила, щоб його позбавили права керувати авто.

Врахувавши всі обставини, суд призначив водію покарання у виді обмеження волі на два роки та позбавив водійського посвідчення на рік, але змінив це покарання на рік умовного. Також винуватець ДТП заплатить 50 тисяч гривень моральної шкоди.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Hello Показати IP 21 Лютого 2021 10:58
Якщо згадати подібні ДТП з мажорами або приближених до них чи осіб, що при владі, то цей чоловік, на мою думку, постраждав найбільше. Мала швидкість, але значні гроші.
Експерт Показати IP 21 Лютого 2021 21:19
Я вам говорю, эти машины имеют кучу електроника, машина сама людей забивает, очнитесь

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus