USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку на вокзалі затримали підозрюваного у подвійному вбивстві. ОНОВЛЕНО

27 Березня 2014 18:19
Працівники міліції Волинського лінійного відділу на території залізничного вокзалу станції Луцьк затримали чоловіка, оголошеного в розшук. Про це повідомили у прес-службі УМВС України на Львівській залізниці.

Транспортні правоохоронці отримали орієнтування про те, що Маневицьким РВ УМВС України у Волинській області розшукується 35-річний мешканець області, по підозрі у вбивстві двох громадян.

Вжитими заходами співробітниками міліції Волинського лінвідділу, в залі очікування залізничного вокзалу станції Луцьк виявили та затримали даного громадянина. Одразу було повідомлено ініціатору розшуку про затримання.

Цього ж дня громадянин переданий в Луцький МВ УМВС України у Волинській області.

ПІДОЗРЮВАНОГО У ПОДВІЙНОМУ ВБИВСТВІ ВОЛИНСЬКІ МІЛІЦІОНЕРИ ЗАТРИМАЛИ ПРОТЯГОМ ЧОТИРЬОХ ГОДИН

Як повідомили у прес-службі волинської міліції чергову частину Маневицького РВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення про те, що в квартирі у районному центрі із ознаками насильницької смерті виявили чоловіка та жінку з тілесними ушкодженнями.

– При виїзді на місце події слідчо-оперативної групи правоохоронці встановили, що в квартирі із ножовими пораненнями в ділянці серця знаходяться тіла 31-річної жінки та 47-річного чоловіка, обоє – місцеві жителі, – розповів тимчасово виконувач обов’язків начальника УМВС України у Волинській області Михайло Руденко. – Під час відпрацювання зазначеної події та огляді місця події було встановлено, що вказані особи напередодні розпивали спиртні напої у квартирі разом із іншими мешканцями Маневицького району.

Згодом у помешканні залишився господар та чоловік із жінкою, які були співмешканцями. Під час конфлікту, що виник через ревнощі, 36-річний житель Любешівського району спричинив смертельні тілесні ушкодження спочатку власнику квартири, а потім і своїй громадянській дружині.

– Усвідомивши, що сталося, зловмисник залишив на місці злочину ніж та виїхав у Луцьк, аби зникнути з Волинської області, – повідомив полковник міліції. – Із його слів, він намагався виїхати на роботу в інший регіон країни і таким чином уникнути покарання. Але це йому не вдалося. На пошуки вбивці за тривогою був піднятий практично весь особовий склад, його прикмети передані всім постам і оперативним співробітникам, котрі перекрили шляхи можливого відступу.

У результаті через чотири години після скоєння подвійного вбивства чоловіка затримали на залізничному вокзалі у місті Луцьку. Варто відзначити, що підозрюваний – раніше притягувався до кримінальної відповідальності, не має постійного місця проживання і роботи.

– Чоловік затриманий за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України, йому інкримінується вина у скоєнні правопорушення, передбаченого частиною другою статті 115 Кримінального кодексу України, тобто умисне вбивство двох і більше осіб. Вирішується питання щодо обрання відносно підозрюваного міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За жорстоке вбивство двох осіб передбачено від 8-ми до 15-ти років в’язниці або ж довічне позбавлення волі.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, минулого тижня волинські правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві молодого хлопця у Володимирі-Волинському.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus