USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку на «зебрі» авто збило велосипедиста. ПОДРОБИЦІ

6 Травня 2016 15:03
Дорожньо-транспорта пригода сталася сьогодні на вулиці Шопена. Автомобіль збив велосипедиста, який переїжджав дорогу по пішохідному переходу.

Як пише ВолиньPost, подія трапилась близько 14:30 год. В цей час на нього наїхав автомобіль "Lada" темно-синього кольору. Від удару велосипедист отримав значні забійні травми рук і ніг. Приїхала швидка.

Про подробиці ДТП написав у Фейсбуці очевидець Дмитро Василенко. З його слів, велосипедист не отримав серйозних травм. Натомість неабиякий стрес отримала вагітна дружина водія "Лади", яка знаходилась в авто.

"Став свідком ДТП. Велосипед під колесами, ноги велосипедиста у повітрі, картина не з приємних.... Добре, що все добре. Водій зреагував миттево, молодець, от шкода вагітна дружина водія автівки була присутня в авто, отримали неаби який стрес.

Винний в подіії водій велисипеда, адже пішохідний перехід для ходьби, а не ізди.

Всі живі та здорові. Постраждав лише байк, і то не суттєво", - йдеться у дописі.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 27
Олег Показати IP 6 Травня 2016 15:08
Заборонено їздити велосипедом по пішохідних переходах
Велосипедист до Олег Показати IP 6 Травня 2016 16:10
Дурний закон чи правило.
лучанка до Велосипедист Показати IP 6 Травня 2016 16:23
Дурний той, хто його не виконує.
123 Показати IP 6 Травня 2016 15:11
Оце поки не будуть забирати права, до таких як цей водій -д*біл не дійде, що треба на переході зупинятись .
Лучанин до 123 Показати IP 6 Травня 2016 15:33
Потрібно ввести права для велосипедистів, точніше, для тих в кого немає прав на автомобіль. І потім забирати права та штрафувати телепнів наряду з водіями авто.
Анонім до 123 Показати IP 6 Травня 2016 15:43
Такий коментар може написати людина яка не має посвідчення водія. 123 не знаєш пдо то не п...зди
Дебіл ти до 123 Показати IP 6 Травня 2016 15:46
Велосипедисти є такими ж учасниками дорожнього руху як і автомобілісти!!! І дотримуються тих самих правил дорожнього руху!
саша до 123 Показати IP 7 Травня 2016 21:11
Дорогий 123. д*был той, хто думає що водій повинен на переході кожного разу "зупинятись". На пішоходному переході перевагу має пішохід, а водій щоб надати йому цю перевагу повимнен побачити його намір перейти дорогу і зменшити швидкість, а тільки при потребі зупинитись. А д**іли ті які виходять на перехід і думають що усі авто вже "зупинились" бо він вийшов на перхід. а пішохід виходячи на проїзжу частину повинен переконатись у тому що водій дає йому дорогу а тоді іти, тобто перконавшись у відсутності небезпеки для себе і для інших учасників дорожнього руху.
катя до 123 Показати IP 8 Травня 2016 13:50
В машині у водія була вагітна жінка і маленький синок.тому впевнена що водій всіх правил дотримався. огидно писати такі слова.не знаючи людини
Автомобіліст Показати IP 6 Травня 2016 15:14
Бідолаги! Виїзджаєте на дороги, дотримуйтесь правил дорожнього руху, бо будемо чавити вас, як хрущів
Коля Показати IP 6 Травня 2016 15:15
Дураки пруть по зебрі а якщо завтра твоя дитина буде чи кум сват брат? то тоді теж будеш такий герой перти тою машиною.
рома до Коля Показати IP 6 Травня 2016 15:27
якшо велосипедист катився на ровери його треба штрафувати почитайте пдр
воділа до рома Показати IP 6 Травня 2016 18:56
А якщо велосипедист катився ше й по переходу, то якщо його не встигаєш збити зразу, треба обовязково догнати і надавати по нюхалу, а не штрафувати.
Лучанин до Коля Показати IP 6 Травня 2016 16:23
Нічого собі "дитятко", йому більше 20 років на вигляд. Якщо виліз на дорогу на траспортному засобі, будь добрий, дотримуся ПДД. Адже коли водій верхи на велосипеді, мопеді, мотоциклі - він повинен рухатись аналогічно до автомобілів, правда з деякими обмеженнями. Якщо ж ти хочеш як пішоход пройти по зебрі-зліз, взяв велосипед в руки і пройшов як пішоход. Якщо так складно дотримуватись цих простих правил то для таких є премія імені Дарвіна.
анонім Показати IP 6 Травня 2016 15:18
Велосипедистам не можна перетинати дорогу по пішохідному переходу, так само як і розвертатися на пішохідному переході. У цьому випадку потрібно злізти з велосипеда й перейти дорогу як пішохід. Висновок - велосипедист винний.
Анонім Показати IP 6 Травня 2016 15:24
Ті велосипедисти як мавпа із гранатою - спробуй вгадай, куди поверне. А в вухах велосипедиста - навушники. За це слід наказувати жорсткіше, ніж за розмови водія автомобіля по мобільному.
777 Показати IP 6 Травня 2016 15:39
п*зд*ти тих велосипедистів требе через одного,як хоче так і пре тим ровером.
ааа Показати IP 6 Травня 2016 16:12
Н*х*й тих велосипедистів з доріг
Людина Показати IP 6 Травня 2016 16:15
може і велосипедистам і неможна рухатися по переході,але водіям також треба дивитися,що робіиться перез носом .тим більше на переході.Зараз і простих пішоходів давлять як мурах на пішоходах,на яких їм дозврлено переходити і не на велосипеді
Андрій Показати IP 6 Травня 2016 16:28
О мій велосипед. Його в мене вкрали місяць тому.
Лол Показати IP 6 Травня 2016 19:48
Логіка водіїв - якшо шось не йде по пішоході, то давимо (хоча те шо йде теж давимо) Малому на вєліку штраф, а водія лишити без прав на рік, шоб добре глядів на дорогу і спідометр, коли везе вагітну жінку, бо то довбень рідкісний, а не водій
катя до Лол Показати IP 8 Травня 2016 13:54
Будь-ласка.фільтруйте слова.ви не знаєте водія особисто.Ця людина все життя пропрацювала з дітьми.Тому робимо висновки і всі дивимось по сторонах.
Реаліст Показати IP 6 Травня 2016 22:03
Шановні дописувачі. Згідно Закну та ПДР винен велосипедист. З власного досвіду як водія скажу наступне - Є водії яких хочеться прибити, бо думають що на дорозі одні вони, а є і велосипедисти які як мавпи з гранатами, невідосо що утнуть на дорозі. За логікою тих, хто звинувачує водія, то перед кожним пішохідним переходом потрібно ставати і питати чи хто раптом не переходитиме дорогу ))) Усіх хто захищає пішоходів та велосипедистів, запрошую до кінотеатру промінь, на перехід до Укртелекому, десь з 8-00 до 09-00. Отам стадний інстинкт пішоходів у всій красі.
саша до Реаліст Показати IP 7 Травня 2016 21:15
Там ти шо...рушиш таке враження по каопту підуть один за одним.
Людина розумна Показати IP 7 Травня 2016 23:06
Тоді давайте фактами: 6.6. Велосипедисту забороняється: в) рухатися по тротуарах і пішохідних доріжках (крім дітей до 7 років на дитячих велосипедах під наглядом дорослих); 18.1. Водій транспортного засобу, що наближається до нерегульованого пішохідного переходу, на якому перебувають пішоходи, повинен зменшити швидкість, а в разі потреби зупинитися, щоб дати дорогу пішоходам, для яких може бути створена перешкода чи небезпека. Це все що є в ПДР відносно даного випадку. Що з цього виходить: про те що не можна рухатися по пішоходних переходах нічого не написано. Звичайно, можна припустити що перехід належить до пішохідної доріжки, але тоді не зможуть їздити автомобілі по дорогах, бо згідно ПДР не зможуть їх переїхати. :) Про те, до якого класу, водія чи пішохода, належить велосипедист в ПДР теж не сказано, проте чітко видно що в категорію 2. Обов'язки і права водіїв механічних транспортних засобів він не потрапляє. Тому виходить наступне: водій не зупинився перед переходом. Видимість була дуже хороша. Звичайно, велосипедиста треба було б оштрафувати, але й водій мусить нести повну відповідальність за порушення ПДР. А емоції і безпідставні коментарі тут ні до чого.
Іра Показати IP 8 Травня 2016 23:11
Битва кометарів!Ніхто з вас же не бачив на власні очі дтп! І велосипедисти і водії є всякі.Водія знаю особисто..і знаю,що не гнав він з дитиною і з дружиною "на сносях".А хлопчик отртимав добрячий стрес!Так що припиняйте займатися "демагогією" і всі справно дотримуйтеся правил дорожнього руху!
кіллер велоссипедист до Іра Показати IP 15 Травня 2016 00:12
дайте мені адресок цього бовдура велосипедиста, я йому ше додам!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus