USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку набирають дівчат і хлопців у школу моделей

8 Вересня 2015 15:20
Зовсім не обов'язково мати бездоганну зовнішність, достатньо мати правильні риси обличчя і деяку індивідуальність, родзинку. Модель може бути і худою і не дуже, проте в розумних межах. Проте зовнішніх даних не завжди буває достатньо. Щоб пробитися в модельний бізнес, потрібно мати смак та інтелект, так як зв'язок між зовнішньою формою і внутрішнім вмістом все-таки існує.

Агентство моделей «Панна» (місто Луцьк) здійснює набір дітей, дівчат та хлопців, у школу моделей.

Навчання в школі моделей необхідне в першу чергу тим, хто хоче зробити кар’єру в цій області. Для тих, хто вважає моделинг хобі, модельна школа допоможе здобути впевненість в собі, відкрити погляд, виробити поставу, допоможе пізнати мистецтво макіяжу, удосконалити фігуру, поставити ходу і навчитися доглядати за собою, - розповідають у модельній школі.

Програма навчання:

- Школа моделей (12-28 років)

- Дитяча школа моделей (4-12 років)

- Навчання за індивідуальною програмою «Прагни досконалості» (без вікових обмежень)

- Майстер-класи в сфері моди та краси

- Програма підготовки для участі в конкурсах краси.

Навчання розпочнеться вже у жовтні цього року. За довідками звертайтесь за телефоном: 097 273 99 29. Або надсилайте свої фото та контакти за адресою: [email protected]

Презентація-відкриття МА «Панна» (м. Луцьк) відбудеться 9 вересня 2015 року о 19:00 у Скай барі за адресою: Луцьк, проспект Волі, 42.

У програмі:

- Зустріч із директором рівненського Агентства Моделей «Панна» Вікторією Дембіцькою. Яка розповість що таке школа моделей, для чого вона потрібна, які предмети будуть викладатись.

- Показ молодіжної та дитячої колекцій одягу

- Представлення викладачів школи моделей «Панна» у Луцьку.

Партнери заходу: Скай бар, WineTime, Інформаційне агентство Волинські Новини, Слово Волині, магазин одягу «Рандеву».







Деталі можна знайти на сторінках:

https://www.facebook.com/panna.lutsk

http://panna-model.com.ua/ua



Бути моделлю – мрія багатьох дівчат, які прагнуть, щоб їх врода була по-справжньому оцінена. Глянцеві журнали, солідні гонорари, престиж та визнання – всього цього достатньо, щоб захопити уяву навіть найскромнішій дівчині.

Перший крок до блискучої кар'єри моделі:

- зовнішні дані та бажання працювати моделлю;

- агентство моделей та професійна підготовка в школі моделей;

- портфоліо.

Школа моделей «Панна» у Луцьку являється невід'ємною частиною агентства.

«Для нас модель – це людина прекрасна як зовнішньо, так і внутрішньо, саме тому ми виховуємо в наших моделях кращі якості, вчимо їх не тільки, бути в найкращій фізичній формі, а і розвиватися інтелектуально, збільшувати культурний рівень, бути відповідальним за свою роботу. Нарівні із зовнішніми модельними якостями, ми цінимо любов до мистецтва, пунктуальність, акуратність, відповідальність, відкритість та гуманність. Всі ці якості зібрані в одній людині допомагають досягти бажання і реалізуватися в модельному бізнесі, стати кращою, одною із небагатьох», - переконують організатори.

Після закінчення школи моделей відбувається випускний вечір (шоу програма), де демонструються навики набуті в школі, видаються свідоцтва про закінчення повного курсу навчання.

Про подальші умови та підписання контракту з агентством моделей «Панна» обговорюється індивідуально.

Чим корисна школа моделей для дітей?

Зі слів практикуючого сімейного психолога Тетяни Груші, школа моделей доречна вже тим, що дитина чимось займається, а не вештається вулицями в пошуках пригод.

І якщо дитина ходить до школи моделей, отже, батьки приділяють багато уваги дитині та її розвитку. Це величезний плюс для всієї сім’ї.

Публічний виступ для дитини корисний

Якщо дитина розвивається в психологічно здоровому середовищі, то вихід на сцену для неї – не стрес, а задоволення. Якщо ж малюк, навпаки, не любить публічно виступати, це свідчить про проблемні зони в його вихованні.

Адже всім дітям притаманно хотіти завоювати загальну увагу. Дітям, як правило, подобається виступати на публіці, подобається, коли їм аплодують, хвалять, коли вони є центром уваги.

Виступаючи публічно (на сцені, на рингу, на стадіоні), дитина вперше показує себе світові як особистість. Це дуже важливий психологічний момент становлення дитини, як особистості.

Усі діти, які займаються десь ще, крім основної школи, часто виступають перед глядачами. Під час виступів відшліфовуються навички дитини заявляти про себе світові, відстоювати себе.

Тож модельна школа для дітей і дефіле на подіумі – це один зі способів навчитися заявляти про себе, що дуже важливо в житті.

Як виховати дитину, щоб вона не боялася програшів і невдач?

Здебільшого, коли дитина дефілює на подіумі, вона вже має досвід переживання програшів, вміє справлятися з невдачами. А це свідчить про те, що батьки правильно виховали дитину. Як же цього досягти в процесі виховання дитини?

Під час спілкування з дитиною, в іграх і змаганнях із нею, батьки повинні не лише піддаватися дитині та дозволяти їй вигравати, а й перемагати самі.

А коли не виграє дитина, необхідно сказати:

- Так, цього разу ти не переможець. Але нічого, я не засмучуюсь, адже нічого страшного не сталося. Наступного разу я підготуюся краще, потренуюсь і неодмінно виграю.

Також треба розповісти дитині про те, що таке удача та звичайне везіння. Нехай вона розуміє, що це незмінні складові перемоги.

Якщо дитина болісно сприймає програш, можливо, десь були допущені помилки у вихованні.

Модельне агентством "Панна" у Луцьк допоможе дітям навчитися досягати успіху у будь-якій сфері життя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Укроп Показати IP 8 Вересня 2015 15:44
а в армію моделі не збираються піти?
ку Показати IP 8 Вересня 2015 17:11
Нє.
F Показати IP 8 Вересня 2015 17:11
А до чого тут армія?
сутинер до F Показати IP 9 Вересня 2015 18:53
волиняночки вас чекають барделі Європи і Африки
ас Показати IP 8 Вересня 2015 20:53
в луцьку стiльки кутюр о не знають де дефiле влаштувати,а моделi потiм похапають аристократии з любешова i камiнь каширська там така елiта вже парк насiнням загадили
студент Показати IP 9 Вересня 2015 14:29
А а армію нехай полішуки із сіл ідуть?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus