USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку нагородили переможців «Європейської олімпіади»

19 Травня 2018 19:50
19 травня у Луцьку відбувся конкурс “Європейська олімпіада - 2018”, у якому змагалися 37 учасників, а нагородження переможців відбулося на Театральному майдані обласного центру. Вітаючи лучан з Днем Європи, радник міського голови Ігор Поліщук наголосив, що тільки спільними зусиллями ми зробимо Луцьк,насправді, європейським містом, йдеться на сайті Луцької міської ради.

Завершенням олімпіади стало нагородження переможців: представників Польщі та Білорусі і, звичайно ж, лучан. І якщо кілька років поспіль перемогу традиційно отримували школярі обласного центру, то цього року диплом переможця повезе додому Міхал Ворек з міста Жешув Республіки Польща.

Друге місце отримав Станіслав Дащенко - учень Луцької загальноосвітньої школи №25. Ще один гість з Любліна (Республіка Польща) Міхал Пранагаль здобув почесне третє місце.

Отож, учасники олімпіади повезуть додому не лише дипломи і подарунки, а й гарні враження про наше місто.

Нагадаємо, що “Європейська олімпіада” - це можливість дітям дізнатися більше про культуру, традиції та життя країн Євросоюзу, з якими нас пов’язуть давні партнерські відносини. Приємно відзначити, що Луцьк давно здійснює проєвропейську діяльність. Результатом стала третя з чотирьох важливих нагород Парламентської Асамблеї Ради Європи - Щит Честі, якою минулого року відзначене наше місто. Це досягнення не лише Луцької міської ради, а й усіх лучан, які щодня працюють на благо рідного міста, а також наших закордонних партнерів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus