USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку нагородили учасників мистецького проекту «Вулиця Різдвяних Янголів»

6 Березня 2018 14:43
Подяки учасникам мистецького проекту «Вулиця Різдвяних Янголів», який був реалізований в Луцьку нас новорічно-різдвяних, вручили 6 березня конференц-залі ЦНАПу.

Про це інформують на сайті міськради.

Заступник міського голови Олександр Рачков, директор департаменту культури міської ради Тетяна Гнатів, начальник управління розвитку підприємництва та реклами Наталія Рибай висловили слова вдячності від керівників та громади міста представникам соціально відповідального бізнесу за чудові інсталяції янголів, що прикрашали вулицю Лесі Українки у Різдвяні свята.

“Ми зверталися до підприємців з проханням допомогти влаштувати свято для лучан, розмістивши янголів. Результат мали позитивний, підприємці пішли назустріч, допомогли встановити Різдвяних Янголів. Ми вважаємо свято вдалося, багато було позитивних емоцій, лучани відчули святкову атмосферу”, - сказав Олександр Рачков та вручив Подяку міського голови за дієву громадянську позицію, сприяння у створенні святкової атмосфери для лучан та гостей міста Луцька на час новорічно-різдвяних свят, а також активну участь у мистецькому проекті «Вулиця Різдвяних Янголів»: Котищук Наталії Миколаївні, підприємцю, директору кафе-піцерії «Дядя Піцца»; Кроть Світлані Володимирівні, регіональному директору публічного акціонерного товариства «КредоБанк»; Лаущенку Олександру Леонідовичу, директору магазину «Рюкзачок»; Микитіву Андрію Степановичу, підприємцю, директору товариства з обмеженою відповідальністю «Театральний», кафе «Театральне»; Осовалюк Тетяні Василівні, підприємцю, директору кафе «Піцерія»; Яблонській Аллі Валентинівні, підприємцю, директору пивного ресторану «Бравий Швейк».

Також за участь у мистецькому проекті були вручені листи-подяки: колективу ПрАТ “Волиньобленерго”; колективу ТзОВ “Волиньфарм”; колективу ТОВ “Подорожник Волинь” ; колективу “Салону меблів КLER”; колективу магазину “Каприз”.

Тетяна Гнатів подякувала учасникам проекту і запросила до співпраці у наступних цікавих заходах, зокрема, “Весняна вулиця”, який буде реалізовуватися під час Великодніх свят.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus