USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

У Луцьку вручили відзнаки та грошові допомоги чотирьом донорам крові

14 Червня 2023 15:59
Із нагоди Всесвітнього дня донора крові Луцький міський голова Ігор Поліщук зустрівся із Заслуженими донорами України, які мешкають у громаді, та вручив їм Подяки міського голови.

Про це інформують у міськраді.

Відзнаки за активну громадянську позицію, значний особистий внесок у розвиток донорського руху отримали Микола Гнатюк, Юрій Деркач, Микола Терпелюк, Петро Посполітак. Звання «Заслужений донор України» було присвоєне їм після безоплатної здачі понад 100 разових доз крові або її компонентів.
«Від себе особисто, від колективу Луцької міської ради, від депутатів вітаю вас із Всесвітнім днем донора крові, – сказав Ігор Поліщук. – Донорство – це справа, яка була актуальною завжди. А сьогодні, в умовах війни, коли дуже багато людей страждають від обстрілів, різноманітних катастроф, вона набула ще більшого значення. Дякую вам за громадянську позицію та особистий внесок у збереження життя і здоров’я людей. Нехай Господь повертає вам за це сторицею, дарує міцне здоров’я вам і вашим рідним, пошле добро, злагоду і якомога швидшу перемогу України».
Від Луцької громади із нагоди Всесвітнього дня донора крові активісти донорського руху отримають одноразову грошову допомогу. Таке заохочення передбачене Програмою соціального захисту населення міської територіальної громади на 2023–2025 роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus