USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку нарікають на недбалість комунальників

26 Лютого 2016 13:01
Працівники комунальних підприємств не наводять лад після проведення ремонтних робіт, а приватне ЖКП №8 звинувачують в нездійсненні ремонту каналізації в багатоповерхівці.

Про це йшлося під час четвертої сесії Луцької міської ради 24 лютого.

Із запитаннями до міського голови звернувся депутат Сергій Була. З його слів, на місці в’їзду у двір будинків № 4 та 6 по проспекту Соборності, працівники комунальних підприємств, проводячи роботи з ліквідації аварії, розкопали дорогу, не навівши після себе лад та навіть не поставивши на місце бордюри.

Інше питання стосувалося роботи ЖКП №8. Так, у відповідь на запит щодо ремонту каналізації у будинку №10 по проспекту Соборності повідомили, що протікання немає. Насправді, зі слів депутата, ситуація зовсім інша – затоплений увесь підвал будинку, в чому він переконався на місці.

Депутат просив вирішити ці питання, видавши відповідні доручення міського голови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 26 Лютого 2016 13:10
Та пройдіть по місту і побачитее, щр ніхто не заморочується наведенням порядку після себе. Розриють тротуар, підводячи воду, газ, теплокомунікації, або ремонтуючи їх і так залишають. Добре, як землею закидають. А люди х одять по кісточки в багнюці і ноги викручують. Ви б застовляли наводити порядок після себе цих горе-хазяїв. А не заклав асфальтом рів - штраф. От вам або порядок в місті, або поповнення міської казни.
Анонім Показати IP 26 Лютого 2016 13:27
і за таке немає ніякої, ні кримінальної ні адміністративної відповідальності?
нхя не смішно Показати IP 26 Лютого 2016 13:27
Та вони всі так працюють і Водкаканал, і Г(внотепломережі і Г§вгножеки - розриють,зариють, насе\ть , не приберуть після себе, сядуть п"яні в свої ср\ні кібітки і поїхали...
нхя не смішно Показати IP 26 Лютого 2016 13:33
Луцькі так звані комунальники - це на 95 % го\нороби у яких руки ростуть зі ср\ки. А їхнє начальство - це 100 % банальні злодії на чолі з САМІ ЗНАЄТЕ КИМ.
Клоун Показати IP 26 Лютого 2016 13:38
Луцькі комунаьники - це криворукі гов\ороби у яких руки ростуть зі ср\ки.
папан Показати IP 26 Лютого 2016 14:10
коли вже ліквідують ЖКП НАЩО ВОНО ТРЕБА
Перехожий Показати IP 26 Лютого 2016 15:52
А от подивіться самі і проаналізуйте, чи піде молода людина з середньою чи вищою технічною освітою (дай не обов'язково з освітою по спеціальності, просто руки з того місця, що треба, виросли до конкретної справи), працювати на таке місце, де напарники як не закінчені алкаші то пьють через день, глянеш на них таке враження що спецовка їм від прадіда дісталась і чим вже тільки не вимазана і не смердить, в кантору де керівник вже накрав для правнуків і йому глибоко в ср*ці що його контора кому і як робить. Напевно все ж таки ця молода людина піде працювати сама на себе (євроремонти робити тут чи за кордоном) чи в нормальну будівельну фірму на нормальну зарплатню. Ось і залишаються такі "роботнічкі", яким ,як і їхньому керівництву, пофіг на якість їхньої роботи, після них хоть війна. Благо хоть не всі там такі, а то би вже сиділи по вуха в лайні в наших з вами багатоповерхівках. Альтернативою можуть бути ОСББ, але це не єдиний вихід. Потрібні зміни в законах, прозорість в ціноутворення і що немаловажливо громадський контроль за роботою жеків і вищезгаданих комунальних підприємств.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus