USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку навчатимуть лідерів

6 Серпня 2014 13:15
Представництво міжнародної громадської організації AIESEC хочуть створити у Луцьку. Це - унікальна платформа, яка надає безліч можливостей молоді. Зокрема, можливість міжнародного стажування за кордоном. Про це розповідає ініціатор створення локального комітету в обласному центрі Волині Вікторія Марчук.

З її слів, міжнародна громадська організація AIESEC об'єднує молодих людей для розвитку лідерського та професійного потенціалу через реалізацію різних проектів. AIESEC успішно здійснює свою діяльність в 124 країнах світу і налічує більше 30000 осіб, які щороку отримують досвід лідерства та роботи в команді.

Уже шостий рік організація зберігає свої позиції в рейтингу 40 найдемократичніших організацій світу за версією фонду WorldBlu.

Своєю чергою, Вікторія Марчук наголошує на можливостях, які дає організація молоді. «Молоді люди мають змогу поїхати за кордон по міжнародній програмі стажувань (бути волонтером в проекті) або міжнародній програмі професійних стажувань (працювати в іноземній компанії за наявності диплома бакалавра і вище)», - пояснює Вікторія.

Ще однією перевагою є участь в програмі «Team member», тобто можливість бути частинкою організації у своєму місті.

Зі слів ініціаторки, брати участь «Team member» - варто. Перш за все, це - розвиток лідерських якостей та навиків розмовної англійської мови, знайомства з культурами різних країн. Програма допомагає проявити себе в ролі командного гравця. Це - величезний організаторський досвід.

Окрім того, наголошує Вікторія Марчук, невід’ємною частиною участі у «Team member» є нові знайомства з усього світу.

Ініціатори запрошують усіх охочих лучан приєднатися до організації. Зареєструватися можна тут: http://www.aiesec.ua/uk/blog/viewpost/201

Набір триває до 13 серпня.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
А Показати IP 6 Серпня 2014 13:25
AIESEC річ крута, багато чому може навчити молодих і амбітних студентів, але варто пам"ятати, що організація ця некомерційна, і усі виїзди на практики і стажі коштуватимусь грошенят з кишені. А ще - один девіз айзеку - work hard, play harder, що несе за собою багато алкогольних тусовок і гульок, що часом може наносити шкоду безпосередньому навчанню студентів. Але загалом - побажаю удачі з відкриттям комітету в Луцьку :)
Дмитро Показати IP 6 Серпня 2014 16:24
Захарка Ткачук вже примазався?
Дмитро Показати IP 6 Серпня 2014 16:30
Кому війна, а кому лідерські тренінги і стажування за кордоном. А потім з таких муд...ів виростають дипломати, які будть "підтримувати", "переживати", "накладати санкції", але вони не будуть ВОЮВАТИ, ЗАХИЩАТИ, ТРИМАТИ, БИТИСЯ, ВІДСТОЮВАТИ
лолол до Дмитро Показати IP 6 Серпня 2014 16:50
Краще поіхати кудись на практику, це справжня школа життя. А ти, інтернет-герой вже повернувся з війни?
До лолол до лолол Показати IP 6 Серпня 2014 17:45
Я дівчина
н до До лолол Показати IP 8 Серпня 2014 00:11
Ахахахах це точно
@ Показати IP 7 Серпня 2014 21:32
Взагалі, AIESEC виник після 2-ої світової війни для того,щоб відновити мир у світі,шляхом організації міжнародних стажувань. Тобто організація з самого початку мала на меті пропаганду миру в усьому світі.
до Дмитра Показати IP 7 Серпня 2014 21:34
Чому ж ти такий сміливий та відважний ще не в зоні АТО? Потрібно ж ВОЮВАТИ, ЗАХИЩАТИ, ТРИМАТИ, БИТИСЯ, ВІДСТОЮВАТИ !! Де ти,герою?
Анонім до до Дмитра Показати IP 16 Серпня 2014 14:00
Насправді мене як учасника організації, дуже радують всі коментаріїї, я з іншого міста, і в організації уже більше 3-х років. По перше, що хотілося сказати, у відповідь на перший коментар, про алкоголь і гуляння, не знаю коли ви були в організаціїї, і чим Ви займались, але я давно уже ці традиції відішли. По друге, ми не політична організація і головний наш інструмент в досягнені нашого бачення (мир та розвиток людського потенціалу), це саме міжнародні програми стажувань, чому так, кожен студент який приїзжає в нашу країну, та працює волонтером з нашими школярами та студентами дуже змінюється. Він має змогу своїми очима подивитися нашу країну, дізнатися про побут, про , менталитет, про звички традиціїї, а не довіряти СМІ, і в подальшому більш толерантно відноситися до людей та до нашої країни. Ті діти з якими він працює, мають змогу коли виростуть більш толерантно відноситися до іноземців, і не боятися їх, не принижувати уже зараз і коли виростуть. Теж саме можно сказати і про наших студентів які їдуть. Можно багато говорити про те, що ми робимо і не робимо, але як би там не було, це активна молодь, яка не сидить склавши руки і намагається боротися за своє бачення, та розвиток своєї країни інструментами, які вона має. Дякую!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus