USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Міська влада Луцька допоможе оздоровитися «сонячним» діткам

20 Червня 2017 20:38
Волинська громадська організація «Даун-синдром» заручилася підтримкою міської влади Луцька, щоб мати можливість оздоровити цього літа 15 дітей.

Батьки особливих діток розповідають, що з літнім оздоровленням дітей у них щороку труднощі, бо для них немає спеціалізованих місць відпочинку й із департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації не дають путівки.

Із проблемою оздоровлення «сонячних» дітей звернулася голова правління ВОГО «Даун-синдром» Олена Мельник до виконувача повноважень Луцького міського голови Ігоря Поліщука під час прийому громадян 19 червня в Центрі надання адміністративних послуг.

«Ми просимо допомогти з літнім оздоровленням, бо з цим є проблеми, адже в нашій організації є близько 70 сімей з дітьми-інвалідами й путівки отримали минулого року лише дві сім’ї, і то через те, що вони є чорнобильцями. В табори наших дітей не беруть, бо вони не можуть себе обслуговувати. Тому ми шукаємо проекти й різні можливості для оздоровлення дітей. Втім, зараз таких проектів немає, де б ми могли взяти участь.

За попередніми підрахунками, на транспорт, проживання та харчування 15 дітей нам потрібно 73 тисячі гривень. Наголошу, що це кошти виключно для дітей, батьки їхатимуть за свій кошт», - розповіла Олена Мельник.

ЧИТАТИ ЩЕ: У ЛУЦЬКУ РОЗДАВАЛИ «СОНЯЧНІ ПРЕМІЇ»

Ігор Поліщук зауважив, що місто повинне дбати про особливих діток й дав вказівку профільним підрозділам провести роботу для забезпечення сімей необхідним фінансуванням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus