USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку навчатимуть виготовляти глиняні валентинки

9 Лютого 2016 17:10
Сеанси виготовлення «валентинок» із символічної глиняної суміші – з волинських копалень Кульчина і Рокити та донецького Слов’янська організують в Музеї історії Луцького братства, – йдеться на сайті Музейний простір Волині.

Лучан і гостей міста зaпрошують на спільне ліплення вже у цю неділю, 14 лютого, на 12.00, 13.00 і 14.00.

Спільне ліплення не тільки додає утіхи, а ще й до предковічної традиції долучає. Так вважає луцький гончар Анатолій Філозоф, який місяць тому відкрив у музеї першу авторську виставку-продаж. Під час романтичних сеансів кераміст охоче поділиться своєю майстерністю, занурить у філософію ліплення.

Шанувальники заходу матимуть можливість оглянути експозицію музею та його виставки «Свищики – філософія глини і музики» (традиційна глиняна іграшка від Анатолія Філозофа), «Найсвятіша Панна vs Миколай-угодник, або дві гербові традиції Луцька» та «Історія Луцької Хрестовоздвиженської церкви в історичних джерелах та світлинах». Цього дня дозволено буде взяти із собою гарний настрій і стильні рукотворні вироби.

Адреса музею: Луцьк, вулиця Йова Кондзелевича, 5.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus