USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку наводитимуть лад з крадіями кришок від люків

1 Червня 2017 08:44
Комунальні служби повинні обстежити каналізаційні люки, аби виявити незакриті.

Про це стало відомо під час засідання 24 чергової сесії Луцької міської ради 31 травня.

Зокрема, депутат Богдан Богонос у своєму запиті зауважив: у Луцьку почастішали випадки крадіжок кришок каналізаційних люків. Як наслідок – все більше лучан травмуються і втрапляють в каналізаційні пастки. Був випадок, коли аварійна бригада, приїхавши на виклик, накрила люк лише дерев’яними дверима.

Тому, звертаючись до секретаря міськради, виконувача повноважень Луцького міського голови Ігоря Поліщука, депутат попросив дати доручення відповідальним комунальним структурам обстежити люки, які перебувають у них на балансі. А у місцях, де найчастіше крадуть кришки від люків розглянути можливість обладнати кришки антивандальними запірними елементами.

Крім того, пропонують попросити муніципалів і патрульних за можливості зробити рейди в місцях ймовірної скупки кольорового металу і провести з цими підприємцями роз’яснювальну роботу.

Депутати запит колеги підтримали, а Ігор Поліщук своєю чергою додав, що зауваження слушне і буде взяте на опрацювання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 1 Червня 2017 09:44
а що, ще не всі люки вкрали ? папєрєднікі вже боролись із цим явищем

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus