USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Поліція Луцька так і не знайшла викрадачів люків

8 Червня 2016 09:50
Здійснивши майже 150 перевірок, луцькі поліцейські так і не розшукали вкрадені кришки люків і не виявили зловмисників.

Про це стало відомо під час оперативної наради у Луцького міського голови сьогодні, 8 червня.

Як розповів заступник начальника Луцького відділу поліції Юрій Гусак, за 5 місяців цього року до міськвідділу надійшло 4 повідомлення про відкриті каналізаційні колодязі та 3 повідомлення про крадіжки люків. 2 випадки кваліфіковані як дрібні крадіжки, а за одним повідомленням відомості внесені до ЄРДР.

Щоб встановити викрадачів, поліція здійснила 148 перевірок, виявили кількох суб’єктів, які займалися скупкою металобрухту без жодних дозволів. Але перевірки ані цих суб’єктів господарювання, ані офіційних скупників не виявили крадених люків.

Натомість, переконують в поліції, такі заходи «відлякали» крадіїв, бо за минулий місяць повідомлень про викрадені люки, кажуть, не надходили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Олег Показати IP 8 Червня 2016 12:00
так шукають! сина у стані єпілепсіїї 6 місяців тому пограбували: зняли куртку викрали смартфон. шукають по теперішній час , вже забули! а зарплати отримують!
бе Показати IP 8 Червня 2016 14:38
ще не було випадку в історіі щоб когось спіймали з вкраденим люком
ВОВК Показати IP 9 Червня 2016 00:18
Путін вкрав і посунув до Кремля

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus