USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку найближчим часом змінять двох керівників комунальних підприємств

18 Травня 2017 13:19
Двоє керівників комунальних підприємств обласного центру Волині залишаться без посад. Зокрема, звільнити планують директора КП «Луцьке підприємство електротранспорту» Ігоря Грицюка та КП «Парки та сквери» Анатолія Трикуша.

Про це повідомив виконувач повноважень Луцького міського голови, секретар, голова фракції «УКРОП» у Луцькміськраді Ігор Поліщук під час програми «Відкрите місто» на телеканалі «Нова Волинь», повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

«Стоїть питання про звільнення керівника КП «Луцьке підприємство електротранспорту». На мою думку, є зверхнє, неадекватне спілкування з персоналом з боку цього керівника. Є серйозні зауваження щодо проведення тендерів і це неодноразово висвітлювалося в ЗМІ. До прикладу, були намагання придбати обладнання лише в однієї фірми і виникають питання щодо законності і проведення цих тендерів. Крім того, немає стратегії розвитку діяльності цього підприємства, воно продовжує дотуватися з міського бюджету в дуже великих розмірах. Тому, на мою думку, ми будемо змінювати керівника, шукати іншу кандидатуру. Процедура звільнення вже запущена», – каже Ігор Поліщук.

Через відсутність стратегії роботи підприємства та бачення роботи звільнятимуть і директора КП «Парки і сквери». За словами Ігоря Поліщука, утримання існуючих зелених зон та насаджень в обласному центрі в незадовільному стані.

«Раніше Луцьк мав славу дуже зеленого міста, але сьогодні ця слава, ця особливість вже втрачена. Тому ми будемо працювати над цим і будемо шукати заміну керівнику комунального підприємства», – каже виконувач повноважень міського голови.

«Крім оголошених, найближчим часом змін не буде. Ми продовжуємо аналізувати роботу керівників і департаментів, відділів і управлінь і будемо реагувати, згідно тієї інформації, яку отримаємо у результаті», – підсумував Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus