USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку назвали нереальною перспективу забудови земель садівничого товариства

25 Лютого 2016 21:40
Члени садівничого товариства, що на вулиці Володимирській, не підтримують ідею зміни цільового призначення ділянок та відведення їх під забудову.

Про це йшлося під час другого пленарного засідання четвертої сесії Луцької міськради 25 лютого.

Депутати розглянули питання про надання громадянину Андрію Кудринському дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вулиці Володимирській в садівничому товаристві «Дружба» №472.

Депутат Богдан Вавринюк зауважив, що міськрада раніше неодноразово надавала дозволи на розроблення технічної документації зі встановлення меж ділянок на дачних масивах. Він поцікавився, чи не означатиме це, що такі ділянки більше ніколи не зможуть використовуватися для індивідуальної житлової забудови.


Начальник управління земельних ресурсів міської ради Сергій Шабала відповів, що питання є доволі складним: декілька разів міська рада та управління містобудування та архітектури зверталися до садівничого товариства щодо розгляду питання перспективи забудови на території товариства. Збори товариств відмовилися змінювати призначення території для забудови.


Зі слів посадовця, частина ділянок вже приватизована, а більшість громадян-членів садівничого товариства – пенсіонери, які проводять більшість вільного часу на земельних ділянках, інколи навіть взимку. Отже, вони не бачать перспективи зміни цільового призначення ділянок. Окрім цього, якщо відвести ділянки під забудову, потрібно повністю перепроектовувати їх, визначати дороги та під’їзди. Таким чином, члени садівничого товариства не підтримують таку ідею.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Лучанин Показати IP 25 Лютого 2016 22:13
Кожен хоче щось з чогось урвати. Ну чого сунути носа не в своє? Аж ні, треба йти наводити порядок в сусіда, замість того щоб навести його в себе. Особливості національного самоврядування. Можна ж просто всім бажаючим надати можливість забудови на своїй приватизованій ділянці. Маєш гроші - будуй. А хто не хоче будувати нехай просто землю має. Але ж ні, треба всіх під одну гребінку. Раніше будували хати одна біля одної і нічого. Тепер же треба врізати ділянки на дороги, комунікації тощо. Якщо людям треба буде ті дороги і комунікації, то вони собі зроблять щоб можна було проїхати і проведуть що треба. Достатньо дороги щоб 2 легковушки розминулися, аж ні роби згідно норм. Ну вже ж буде достатньо ширини щоб пожежні могли проїхати чи інша техніка. Нам депутатів призначають мабуть для того щоб життя не просто ускладнити, а по можливості до неможливого.
рим до Лучанин Показати IP 26 Лютого 2016 06:45
Это не "особенности национального самоуправления", это капитализм. Как сказал старина Черчилль..."Порок капитализма - неравное распределие благ, достоинство социализма - равное распределение нищеты". Прав был толстяк.
Олег Показати IP 26 Лютого 2016 08:36
А ви Шабалі дайте пару соток доларів і він все дозволить , немає інтересу працювати за дарма
Віка Показати IP 26 Лютого 2016 08:36
Оце точно цей зап*га іще той хабарник
Света Показати IP 26 Лютого 2016 08:39
А ви пообіцяйте йому десь квартирку на якогось одного з його родичів і він бігом вам допоможе у ваших проблемах , де правоохоронці на що ти дивляться , хай би трошки зайнялися Шабалою С.О ато вже розпаясався корупціонер .
Кум Показати IP 26 Лютого 2016 08:41
коментар було видалено
Заїка Показати IP 26 Лютого 2016 08:44
Я би їх всіх з міської ради і з цнапу по виганяв , вот з відки треба починати атестацію , люстрацію , і так далі . Громада давайте зберемося і винесемо їх зі своїх кабінетів ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus