USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку внесуть зміни до переліку ділянок, які виставлятимуть на торги

26 Листопада 2018 17:51
Уточнили площу ділянки поблизу будинку правосуддя на вулиці Конякіна, тож просять внести відповідні зміни до рішення міськради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань земельних відносин та земельного кадастру 26 листопада.

Депутати підтримали проект змін до рішення міськради про надання виконкому дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності несільськогосподарського призначення, які пропонуватимуться для включення в перелік земельних ділянок, що виставлятимуться на земельні торги, та проведення їх експертних грошових оцінок.

Як пояснив начальник управління земельних ресурсів міськради Сергій Шабала, по одній з ділянок, внесених до переліку, здійснили вишукувальні роботи та визначили, що її площа становить не 28 сотих, як вважали раніше, а 40 сотих. Йдеться про ділянку поблизу будинку правосуддя та нового житлового комплексу на вулиці Конякіна. Саме щодо цієї ділянки просили внести зміни до рішення.

Також до переліку увійшли ділянка площею 0,14 гектара на вулиці Ветеранів поблизу ЖЕК №8 (для будівництва та обслуговування закладів торгівлі та громадського харчування), ділянка площею 0,11 гектара на вулиці Електроапаратній поблизу ГК «Пластик» (для будівництва та обслуговування складських та виробничих приміщень), площею 0,14 гектара на вулиці Клима Савура, 33 (для будівництва і обслуговування стоянки транспортних засобів) та дві ділянки на вулиці Конякіна поблизу ПрАТ «Волтекс Меланж» площею 0,52 та 0,23 гектара (для будівництва та обслуговування автостоянки та транспортних споруд (АЗС, СТО, мийки та ін.)).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Андрій Показати IP 26 Листопада 2018 18:16
як вже так чітко визначені цільові призначення то вже могли б і список переможців оголосити....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus