USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Юніори «Волині» обіграли однолітків із Полтави

23 Квітня 2014 08:15
Юніори луцької "Волині" перемогли однолітків з полтавської "Ворскли" з рахунком 3:1. Матч відбувся вчора, 22 квітня. Голи у лучан забивали два Артеми - Дудік і Форсюк, повідомила клубна прес-служба лучан.

Команди зіграли у надзвичайно динамічний та атакувальний футбол з перших хвилин. У господарів тон задав, як це і належить, нападник Артем Форсюк. У його активі за перші двадцять хвилин матчу три удари по воротам, причому Артем виконав їх після індивідуальних проходів та дриблінгу. Кілька разів «Волинь» бігала у перспективні контратаки, але все псував неточний останній пас. «Ворскляни» також не відсиджувалися у захисті. У них запам`яталися дві поспіль спроби Жениленка. Одного разу виручив свою команду Марчук, іншого – щастя було на боці господарів. А от на 34-ій хвилині кіпер лучан ліквідував, напевне, найкращий момент першого тайму у гостей. Брага вийшов віч-на-віч і Марчук відбив його удар на кутовий!

Майже відразу Дудік покарав Полтаву за таку нереалізацію. Форсюк ціною ушкодження прорвався центром поля, віддав розрізний пас на Дудіка, той змістився праворуч, обіграв захисника, витримав паузу і сильно вдарив під поперечку – 1:0.

Через кілька хвилин ситуація повторилася, але цього разу вже сам Форсюк розхитав фінтами захисників, пробив з гострого кута й м’яч від захисника, який кинувся страхувати свого голкіпера, влетів у ворота – 2:0.

Питання результату матчу мало вирішуватися ще у першому таймі. Дмитро Булига заробив завдяки загостренню гри на правому фланзі одинадцятиметровий. Але Євген Малик вдарив майже по центру воріт і несильно – кіпер пенальті відбив.

Можна було очікувати, що гості з перших хвилин другого тайму побіжать відігруватися, але «Волинь» не дала приводів засумніватися у своїй перевазі в цьому матчі. На 61 хвилині Дудік із Форсюком (відзначимо обох за цей поєдинок) вкотре організували гол. Цього разу Дудік обігрався із Форсюком, увірвався в штрафну і чітко завершив гарну комбінацію – 3:0.

Гра після цього пішла на зустрічних курсах, щоправда, справді «вбивчих» моментів було більше за господарями. На 75-ій хвилині після подачі кутового лучани двічі не влучили по м`ячу, який котився по лінії воротарського. Потім Бабій з 3 метрів не завершив кинджальний простріл з лівого флангу. Він же на останніх хвилинах вийшов на ворота під кутом, проте не влучив у «рамку». «Ворскла» ж відповіла голом Авраменка, який дочекався свого моменту. Марчук двічі поспіль виручав своїх захисників, які у той момент «вивітрилися» із штрафної, але третя спроба Авраменка була точною – 3:1.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus