USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку не можуть домовитися, якими мають бути зупинки

21 Червня 2014 21:00
Зупинки старого зразка в місті потребують заміни. Однак у Луцьку досі не визначилися з єдиним виглядом зупинок міського громадського транспорту.

Про це стало відомо під час засідання комісії з питань комунального майна та приватизації міської ради вчора, 20 червня.

Заступник міського голови Лариса Соколовська пояснила депутатам, що у Луцьку діє кілька варіантів зупинок: з торговими кіосками і без них. Останні, зокрема, встановили в місті минулого року. Нагадаємо, цьогоріч під час негоди одна з зупинок впала на жінку, лучанка загинула. Досі триває розслідування цього випадку. Однак, стало відомо, що суттєвих зауважень від правоохоронців поки не надійшло.

Зі слів Лариси Соколовської, зупинки старого зразка потребують заміни. Однак, якими вони мають бути, ще досі не визначилися. Зокрема, управління архітектури міськради малює макети у вигляді замку або дзвіниці. А чи погодили дизайн нових зупинок, які встановили торік, – вона достеменно не знає.

Присутній під час засідання комісії депутат міськради Роман Бондарук зауважив, що в місті уже давно потрібно було затвердити єдиний зразок, як має виглядати зупинка громадського транспорту. Однак, це питання поки що не вирішується.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
У-ух! Показати IP 21 Червня 2014 21:35
Головне,щоб зупинки були без магазинів в яких цілодобово,всим підряд, продають розведений спирт...
НЕЛУЧАНИН до У-ух! Показати IP 21 Червня 2014 22:20
спирт будуть продавати і без магазинів, а от безпечними їх зробити не завадило б. хоча костурбата конструкція, як була на злощасній Львівській - це позавчорашній день у дизайні
Безпека. Показати IP 21 Червня 2014 22:19
Ну пісець! Вирішують які повинні бути зупинки?! Фортецею, чи баштою чи дзвінницею!? Як що враховувати сучасний момент, то зупинка повинна відповідати вимогам часу і робити її треба у вигляді блокпосту. По-ерше вони повинні бути безпечні . По-друге що б людина була захищена від дощу і вітру. Щоб її можна швидко поремонтувати ,як що вандали нанесуть шкоду. На зупинці повинна бути дошка оголошень., розмір якої не шибздик, як зараз а по визначеним нормам потреб для оголошень..
Петро Показати IP 22 Червня 2014 10:49
Зупинка у вигляді замку або дзвіниці - це так круто))) і бажано муровані з цегли ,побілені вапном і з величезними крутящіміся електро таблоїдами...удачі вам,архітектори полісся
доречі до Петро Показати IP 22 Червня 2014 12:30
Отака камяна дура стоїть на початку львівської, місцеві сцикуни радіють за наміри чиновників

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus