USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Порушень у встановленні «смертельних» зупинок у Луцьку не знайшли

21 Червня 2014 17:03
Досі триває розслідування випадку, коли під час негоди в Луцьку впала зупинка та вбила жінку. Та суттєвих зауважень у правоохоронців до посадовців міста поки немає.

Про це стало відомо під час засідання комісії з питань комунального майна та приватизації міської ради вчора, 20 червня.

Нагадаємо, цьогоріч одна із зупинок, які встановили нещодавно, під час негоди впала на жінку. Лучанка від травм померла. До слова, таких зупинок у Луцьку встановили ще 14. Поки що транспортна міліція не висловила серйозних зауважень до роботи тих працівників, які займалися замовленням та встановленням зупинок.

Про це розповіла заступник міського голови Лариса Соколовська. Вона повідомила, що слідчі під час роботи вивчали договори, вилучали документи. Поки що, з її слів, правоохоронці не знайшли суттєвих порушень.

Нагадаємо, слідство в справі про смерть лучанки, на яку впала зупинка, веде «транспортна міліція» з Ковеля. Минулого місяця слідчі допитували посадовців, які причетні до ЖКГ Луцька.

Начальник Волинського лінійного відділу УМВС України на Львівській залізниці Михайло Ільїн запевняв, що слідство проводитиметься прозоро з цього факту. Бо, мовляв, відділ знаходиться в Ковелі, тож працівники «не перетинаються» з посадовими особами Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
НЕЛУЧАНИН Показати IP 21 Червня 2014 17:21
все як у гондурасі : людину вбито через чиюсь безтолковість, а винних нема. а прикріпити конструкцію до землі не треба було ?
Корінний лучанин до НЕЛУЧАНИН Показати IP 21 Червня 2014 23:01
Ні навпаки, в ГОНДУРАСІ такі номери не проходили! Це дійсно парадокс нашої дійсності, української . Якийсь йолоп проект робив, другий йолоп вказівки давав, третій йолоп виконував, а винних нема. Ну нема і все... Стихія винна і літня жінка що зайшла за зупинку . Чомусь приватний власник , якщо він робить для себе то таких ляпів не допускає у своєму господарстві, бо він дбає про надійність. А тут виявляється і "специ" проект робили і контролери були і виконавці , а воно візьми та завалилось - вітер подув " дуже страшенний" , а постраждала сама винна. ОТО називається порушень нема.
банду геть Показати IP 21 Червня 2014 20:29
пора вже ту романюковську шоблу з міськзради на вилах виносити!
Сонячна Показати IP 22 Червня 2014 00:05
вони користуються авто, а не маршрутними таксі..тому їм пофіг на наші зупинки..на тротуари...зимові тротуари -то окрема тема.....скоро вже й зима...і нові відмазки.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus