USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку – новорічне водно-спортивне свято. Фоторепортаж

28 Грудня 2017 19:19
Новорічне водно-спортивне свято за участю юних плавців відбулося у басейні Луцької спеціалізованої спортивної школи олімпійського резерву плавання 28 грудня.

Яке ж новорічне свято без Діда Мороза та Снігуроньки? Тож на початку дійства юні спортсмени покликали новорічних героїв, а ті, своєю чергою, побажали дітям, щоб у сьогоднішній естафеті переміг найсильніший.
Також на свято завітали заступник міського голови Костянтин Петрочук, радник міського голови Ігор Поліщук та керівник департаменту сім’ї молоді та спорту Луцької міської ради Олексій Веремійчик.

Вони відзначили найкращих спортсменів та тренерів подарунками та побажали їм досягати нових спортивних висот.
Ігор Поліщук зауважив, що йому дуже приємно бути на цьому святі, адже він сам довгий час займався плаванням.

«Приємно бачити підростаюче молоде покоління спортсменів, тож я хочу побажати всім вам успіхів, натхненно тренуватися та досягати результатів, якими ви б прославляли наше місто та Україну. Міська рада приділяє значну увагу плаванню – у бюджеті на цей рік закладено 700 тисяч на ремонт «чаші» басейну та інші ремонти. Тому ми поступово будемо оновлювати наш басейн», - пообіцяв посадовець, а також привітав всіх присутніх з прийдешніми святами.
Своєю чергою, Костянтин Петрочук підкреслив, що він радий бачити ці молоді, усміхнені обличчя, тому у міській раді будуть робити все для того, щоб ці усмішки не сходили з обличчя майбутніх спортсменів, їхніх батьків та тренерів. Також він привітав усіх зі святами та побажав здійснення усього задуманого як у спорті, так і в житті.
Опісля привітальних слів свято продовжилося естафетою у басейні, у якій брали участь 6 команд юних плавців. Тож Інформаційне агентство Волинські Новини пропонує подивитися, як це було.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus