USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку – новий тролейбусний маршрут

5 Листопада 2014 15:37
В обласному центрі ввели новий тролейбусний маршрут, який сполучатиме вулицю Гордіюк та село Гаразджа.

Про це стало відомо під час засідання міськвиконкому сьогодні, 5 листопада.

Члени міськвиконкому внесли зміни до переліку тролейбусних маршрутів міста. Згідно з прийнятим рішенням, у Луцьку введений новий тролейбусний маршрут №10 «вул. Гордіюк – с. Гаразджа (кладовище)».

Напрям руху маршруту пролягатиме вулицями Гордіюк, Соборності, Перемоги, Винниченка, Волі, Рівненська, с. Гаразджа (кладовище).

Також в місті втретє оголосили конкурс на маршрут загального користування № 4 «Залізничний вокзал – Вересневе».

Як повідомив начальник управління транспорту та зв’язку Анатолій Миронюк, перші дві конкурсні спроби були неуспішні, бо перевізники не зацікавилися, оскільки їх не влаштовували умови. Йдеться про те, що на маршруті мали курсувати 6 автобусів. Нині умови змінили: збільшили інтервал руху і скоротили кількість автобусів до 4. Тому він сподівається, що охочі на цей маршрут врешті знайдуться. Водночас він нагадав, що раніше цей маршрут обслуговувало ЛПЕ, однак за невиконання умов, договір з підприємством розірвали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Anonymous Показати IP 5 Листопада 2014 18:06
тупой маршрут .... не вижу смысла .... и зачем в гараджу пускать маршрут ....??? нужно сделать так что бы маршруты не пересекались один с другим ...
Хоттабич до Anonymous Показати IP 14 Листопада 2014 00:30
Ти баран, анонимус, якщо ти нічого не тямиш в пасажироперевезенні то і не пиши глупостей тут! Маршрут правильний! Охоплює майже всі густонаселені райони міста! А їздять з Луцька в Гаразджу на цвинтар, щоб доглянути могили рідних! А ти мабудь не їздиш прибирати на могили тому і плетеш херню тут!!!
Дмитро. Показати IP 5 Листопада 2014 18:30
Чому не: Гордіюк, Соборності, Молоді, Відродження, Рівненська, село Гаразджа (кладовище)? Мудаки...
Хоттабич до Дмитро. Показати IP 14 Листопада 2014 00:31
Сам ти мудак! Дивись відповідь вище!!!!
я Показати IP 5 Листопада 2014 18:38
супер! надіюсь тепер ті хто їде на дачі не будуть пхатися в Романівський автобус, а сядуть на тролейбус з 40го кварталу і дешевше доїдуть до струмівки.
Анонім Показати IP 5 Листопада 2014 21:05
ужас, через весь Луцьк , краще вже через Відродження
99 Показати IP 6 Листопада 2014 08:20
Оце їхав на рогатому з Відродження до універмагу - потратив 40 хв часу певно з Гордіюк до Струмівки займе півтори дві години не менше при відстані 4-5 км
Оптиміст Показати IP 6 Листопада 2014 10:00
Цей тролейбус буде ходити тричі на день, тому час поїздки це ще не найгірше.)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus