USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку оберуть найкращий туристичний сувенір

3 Жовтня 2018 14:23
У період із 5 жовтня до 30 листопада прийматимуть заявки для участі в конкурсі на туристичний промоційний сувенір і цінний ексклюзивний сувенір Луцька.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 3 жовтня.

Як повідомила керівниця управління туризму та промоції міста Катерина Теліпська, в результаті проведення конкурсу стане можливим створення для туристів, жителів і гостей міста позитивного образу Луцька за допомогою сувеніру, насичення ринку якісною та доступною за ціною сувенірною продукцією для туристів, збереження та розвиток міської культури та традицій краю, популяризація декоративно-прикладного мистецтва, залучення до художньої творчості широких верств населення, а також підтримка талановитих майстрів, які створюють сувенірні вироби.

Катерина Теліпська зазначила, що майбутню промоційну продукцію можна буде придбати в Центрі туристичної інформації та послуг, також її вручатимуть як подарунок поважним гостям тощо.

У конкурсі зможуть взяти участь усі охочі незалежно від професійного рівня, віку та громадянства. Один учасник може подати необмежену кількість робіт.

На конкурс прийматимуть оригінальні сувенірні вироби авторського виконання, що втілюють культуру, історію та етнічну самобутність Луцька, демонструють високий творчий мистецький рівень художників та народних майстрів.

Заявки та конкурсні роботи автор особисто має подати до приміщення управління туризму та промоції міста (вулиця Богдана Хмельницького, 21). Також автор має охарактеризувати представлений виріб.

Оцінюватиме роботи конкурсна комісія, до складу якої входитимуть виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, Катерина Теліпська, в. о. директора КП «Центр туристичної інформації та послуг» Оксана Штанько, керівниця відділу інформаційної роботи Зоя Балюк, керівниця організаційного відділу Олена Барська, директор департаменту сім’ї, молоді та спорту міськради Олексій Веремійчик, директорка Музею сучасного українського мистецтва Корсаків Катерина Ганейчук, директорка департаменту культури Тетяна Гнатів, керівниця відділу зв'язків з громадськістю Олена Макарова, голова Волинської організації Національної спілки художників України Володимир Марчук і директорка Художнього музею Зоя Навроцька.

Розгляд робіт відбуватиметься в три етапи:

I етап (05.10–30.11) – прийом і реєстрація заявок та конкурсних робіт;

II етап (01.12–14.12) – перегляд робіт учасників; організація міні-виставки конкурсних робіт учасників;

III етап (15.12–20.12) – підведення підсумків та нагородження переможців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus