USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку триває конкурс туристичних проектів

1 Березня 2018 12:12
Охочі представити свій проект, який сприятиме туристичному потенціалу Луцька, можуть взяти участь у конкурсі від управління туризму та промоції міста. Для цього до 20 березня потрібно подати онлайн-заявку.

Мету та умови цьогорічного конкурсу, а також результати проведення минулорічного обговорили 1 березня.

Директорка департаменту туризму та промоції міста Катерина Теліпська насамперед пригадала ті проекти, які перемогли в конкурсі у 2017 році. Це, зокрема, фестивальні заходи, брендовий луцький шрифт, світло-тіньова карта Луцька, велопарковки, креативна набережна тощо.

«Загалом реалізація конкурсу показала, що в місті є багато активних людей, які вболівають за його розвиток як туристичної дестинації», – зазначила Катерина Теліпська.

Вона додала, що цього року конкурсна комісія, однак, буде суворішою і детальніше слідкуватиме за реалізацією проектів-переможців.
Голова ради правління ГО «Молодіжна платформа», директор Молодіжного центру Захар Ткачук, своєю чергою, зауважив, що історія конкурсу розпочалася тільки рік тому, однак вже за перший раз на конкурс було подано 80 заявок.

«Я вірю, що цього року конкурс буде на такому ж самому хорошому рівні. Потрібно донести до людей, що можна подавати свої ідеї, незалежно від того, якими би абсурдними вони не видавалися на перший погляд. Історія конкурсу розпочалася й буде жити», – сказав Захар Ткачук.

Конкурс соціальних проектів туристичного спрямування, загальний бюджет якого становить 100 тисяч гривень, триватиме протягом березня. Він покликаний сприяти створенню в місті нових туристичних об’єктів. Його спільно організують управління туризму та промоції міської ради та ГО «Молодіжна платформа».

Серед пріоритетних напрямків – створення нових креативних об'єктів туристичного інтересу, арт-об'єктів, ландшафтних об'єктів, атракцій; проведення фестивалів, заходів, що залучають туристів; забезпечення доступу до туристичних об'єктів та інформації про туристичний потенціал міста для осіб з інвалідністю; застосування інформаційних технологій для популяризації Луцька.

Проекти-переможці, які визначить конкурсна комісія, мають бути реалізованими до кінця цього року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus