USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку обікрали храм мормонів

12 Лютого 2016 17:54
Невідомі обікрали Будинок молитви Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів (мормони), що на вулиці 8 Березня, 5. Крадіжка сталася в ніч з 6 на 7 лютого.

Про це повідомили Інформаційному агентству Волинські Новини наші читачі у рубрику Повідом новину.

З приміщення викрали техніку на суму майже 80 тисяч гривень.

«Злочинці намагались відкрити на території гараж, але коли його відкрили і побачили, що немає автомобіля, пішли відкривати будинок молитви –намагались відкрити металеві бокові двері, й після невдалої спроби виламали вікно на цокольному поверсі у котельню.

Там зловмисники викрали міні-мийку і намагались пройти далі у приміщення, але двері металеві були замкнуті іззовні, тому вони виламали інше вікно і проникли у технічну кімнату, а після цього піднялись поверхом вище і викрали всю техніку. Поліцію було повідомлено, й було заведене провадження досудового розслідування», - пише читач.

У прес-службі поліції області в коментарі ІА Волинські Новини підтвердили факт крадіжки та уточнили, що з приміщення винесли плазмовий телевізор, принтер, комп’ютер Lenovo, акустична система – на загальну суму 78 тисяч гривень.

Окрім цього, читач, який повідомив про крадіжку, додає, що це ще не кінець історії – 10 лютого до одного із членів церкви подзвонили не відомі і з погрозами попередили: мовляв, якщо ми не видалимо відео, то вони спалять всі автомобілі і будинок. Чоловік який отримав погрозу був здивований – як вони дізнались його номер.

Наразі поліція розслідує злочин. На місці події зафіксовані сліди взуття, шматки тканини. Ведеться слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Віктор Показати IP 12 Лютого 2016 17:57
В кінці не зрозумів - яке відео видалити? звідки? про кого? яким боком воно до злочину?
пенсіонер до Віктор Показати IP 12 Лютого 2016 21:38
Через 50 метрів приміщення поліції м. Луцька
Свідок до Віктор Показати IP 12 Лютого 2016 22:23
Так мармони хоум відео знімають..ось його і шукали і просять видалити:-)
люди добрі Показати IP 13 Лютого 2016 10:25
Ви ще в яку секту взавтра з своїми дітьми чи Ваші діти кинетесь... ? Мормони, яничари, моголи ....
валік до люди добрі Показати IP 13 Лютого 2016 20:10
пгм-нутим підгорає?
до пенсіонера Показати IP 13 Лютого 2016 13:37
от там і шукай злодіів
ВОВК Показати IP 13 Лютого 2016 17:26
Ти диви полішуки мормонами стали. Скоро в Лас- Вегас поїдуть.
Сергій Показати IP 14 Лютого 2016 18:40
Ого! Слідчі зібрались! Скоро в Лас-Вегас поїдуть - шо за "Хохол" пише таке. Бо Українці пам'ятають про конституцію і свободу віросподівання. А мормони багато для Луцька роблять, тільки не все афішують на "панти" - наприклад два рази на місяць вони прибирають біля Стиру, щоб я і такі як ви могли у чистих місцях відпочивати, але ніхто навіть не думає хто тут прибирає - бо багато серед нас "хохлов". Бо думають, що все знають. А ці мормони сиділи собі тихенько і нікого не чіпали і готові всім допомагати - беручи участь у формуванні здорової громади бо вони всі у країнці. А ми замість того, щоб поспівчувати їм, бо вони обов'язково поспівчували всім вам би, пишемо всяку галі-матню - типа : "Так тобі надо морда"! Європа! Що тут скажеш?
Володимир Показати IP 1 Грудня 2018 11:54
До цієї пори поліція нічого не знайшла!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus