USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку облаштують двори, які не ремонтували багато років

28 Березня 2017 19:29
Лучани разом із депутатами міської ради від фракції «УКРОП» Сергієм Балицьким та Юрієм Безпятком і представниками муніципалітету обговорили проекти майбутніх ремонтів двох луцьких дворів, повідомили у прес-службі волинського УКРОПу.

За словами депутата Луцької міської ради від фракції політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Юрія Безпятка, дві прибудинкові території, одна з яких на вулиці Гордіюк, а друга на вулиці Наливайка, не бачили капітального ремонту з моменту будівництва багатоповерхівок.

«Ще не будучи депутатом Луцькради, з 2012 року звертався до міської ради з проханням відремонтувати спільну прибудинкову територію на вулиці Гордіюк, 4. Тобто, треба було п’ять років і купа відписок, аби на ці прохання звернули увагу. Тут постійно вогко, калюжі не висихають, проїжджа частина вибита. Люди власними силами облагороджували свою територію», – каже депутат.

Депутат-укропівець Сергій Балицький розповідає: через відсутність водовідведення біля будинку на вулиці Гордіюк, 4 та Наливайка, 10а, навпроти останніх під’їздів – величезні калюжі.

«Як ще не був депутатом, то входи до двох під’їздів облаштував власним коштом. Але такі маленькі поліпшення не вирішують проблеми із водовідведенням у цьому дворі», – каже Сергій Балицький.

«Жителі хочуть, щоб був порядок. Згідно проекту, тротуари і стежки між будинками вкладуть бруківкою, розширять стоянку для автомобілів, проїжджа частина буде відремонтована, облаштують освітлення і нарешті зроблять водовідведення. Загалом люди задоволені проектами, лише внесли мінімальні правки – просили розширити стоянку для автомобілів з 5 до 10 метрів», – каже Юрій Безпятко.

Комунальники обіцяють внести всі правки мешканців до проекту та відремонтувати ці прибудинкові території впродовж літа.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Лучанка Показати IP 28 Березня 2017 19:39
Це в кожному дворі !!!!!! Але не лише на Наливайка і Гордіюк...............Може скрізь проїдитесь,а не тільки за своїми старими адресами
Андрей Показати IP 28 Березня 2017 20:35
Така розумна... Чого тоді відродження ще не зроблене?!
відродження Показати IP 28 Березня 2017 21:10
На фото двір з відродження
Ну-ну Показати IP 28 Березня 2017 21:20
Такі депутати ,вихідці із 40-ого кварталу...хахаха...Там ,як не злодій,то алкаш...Умора...
... до Ну-ну Показати IP 29 Березня 2017 18:01
Ахаха дуже смішно , в кожному районі живуть такі люди , нажаІль Не бачу тут ніякої "умори" Чому одразу , якщо роблять не у вашому дворі , то вже і негативні коментарі Радійте, що хоч щось роблять у вашому місті , скоро і до вашого двору дійдуть і все зроблять)
Андрій Показати IP 28 Березня 2017 21:52
Про що ви говорите двір у цнтрі міста на пр-ті Волі 8а це не двір а ганьба в самісенькому центрі міста!
Гордіюк 10 Показати IP 28 Березня 2017 23:21
Дуже потрібно дитячий майданчик на Гордіюк 10!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus