USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку облаштують нові тролейбусні зупинки

21 Вересня 2015 18:52
Додаткові зупинки на вимогу пасажирів на маршрутах електротранспорту облаштують в обласному центрі.

Про це під час засідання виконавчого комітету сьогодні, 21 вересня, повідомив начальник управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради Анатолій Миронюк.

Так, нові зупинки планують встановити навпроти будинку №21, що на вулиці Глушець; біля будинку №22а, що по проспекту Відродження; біля будинку №38а по проспекту Собороності; біля будинку №47 на вулиці Львівській.

Натомість пропонують ліквідувати зупинку на вимогу пасажирів на автобусних маршрутах загального користування по проспекту Волі, біля будинку, 7, як таку, що не гарантує безпеки перевезень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
осбб Показати IP 21 Вересня 2015 18:55
це нормально.
анон Показати IP 21 Вересня 2015 19:43
щеб декілька тролейбусів замінили,н.польща пропонувала нашу стару "2" поміняти на їх новий, .а то у них в музеї ще такого немає)))щей двері на ходу самі відкриваюця!!!це ж не зовсім безпечно.
Лучанин Показати IP 21 Вересня 2015 22:17
Зробіть ще "На вимогу" навпроти Винниченка, 16! Саме на вимогу. Бо там іноді немає народу і потреби зупинятись немає, а іноді бажаючих дуже багато. За тролейбусом треба бігти на зупинку, а тут маршрутки. Та ще й світлофор, як казав класик "по-диб*льному" встановили (час роботи сигналів). Відповідно тролейбусники в програші. А відносно Волі 7, то вона там стоїть добре, от тільки маршрутчики постійно!!! порушують ПДР. Це тепер так з порушеннями будуть боротися? Замість того щоб змусити водіїв виконувати вимоги ПДР, ліквідовують зупинку. Клас!
Лучанка Показати IP 22 Вересня 2015 08:17
Правильно, треба ліквідувати зупинку по Волі, 7, бо ж там паркуються вздовж кому не лінь. Але їх зачіпати не можна, бо ще пику начистять!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus