USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку облили фарбою три банки

15 Червня 2017 13:27
У чергову частину Луцького відділу поліції сьогодні надійшло три повідомлення про те, що в ніч з 14 на 15 червня невстановлена особа червоною фарбою пошкодила вікна, двері приміщення відділень трьох банків у Луцьку. Про це інформує прес-служба волинської поліції.

Зокрема, о 07:11 в чергову частину Луцького відділу поліції звернулась 45-річна директор відділення одного із банків, яка заявила, що в ніч з 14 на 15 червня невстановлена особа червоною фарбою пошкодила вікна та двері приміщення відділення банку на проспекті Волі. Сума збитку встановлюється. Із приміщення фінансової установи нічого не зникло.

Також повідомлення надійшло від охоронника відділення фінансової установи про те, що вночі невстановлена особа червоною фарбою пошкодила вікна, двері та апарат видачі грошових коштів, який вбудований в стіну приміщення банку по вулиці Степана Бандери. Сума нанесених збитків встановлюється. Із приміщення фінансової установи нічого не зникло.

Цього ж дня о 08:30 до Луцького відділу поліції надійшло аналогічне повідомлення про пошкодження вікон та дверей у приміщенні банку на проспекті Волі. Сума нанесених збитків встановлюється. Із приміщення фінансової установи нічого не зникло.

На місце події виїжджали слідчо-оперативні групи та керівництво Луцького відділу поліції. Поліцейські провели детальний огляд місця події.

Відомості зареєстровані в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про скоєні кримінальні правопорушення та інші події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна). Проводяться заходи щодо встановленню осіб, причетних до скоєння правопорушення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 15 Червня 2017 14:24
Поліція в нас тільки реєструє. Шпига як рівненська???
Петро Показати IP 15 Червня 2017 15:51
Кацапській банки?
Анонім до Петро Показати IP 15 Червня 2017 18:26
в яких працюють українці, платять податки в бюджет України

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus