USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

У Луцьку обливалися крижаною водою заради вояків

22 Січня 2015 17:17
Облитися холодною водою просто неба у центрі Луцька та пожертвувати кошти на потреби учасників АТО пропонували усім охочим.

Акція «Зігрій солдата» відбулася 22 січня на Театральному майдані у Луцьку.

Організатори акції розповіли, що естафету Луцьку передав Любомль. Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, акція «Іce bucket challenge» набирає масштабів. Її учасниками вже стало 30 осіб. Серед них – очільники влади, начальники підприємств та організацій, громадські діячі та спортсмени, хлопці, які повернулись із АТО.

Під час заходу пропонували вилити на себе відро крижаної води, пожертвувавши кошти для українських військових. Кожен учасник акції мав змогу передати естафету ще трьом особам. Поєднати загартовування з допомогою армії зголосилося чимало лучан та гостей з Шацького, Іваничівського та інших районів області.

Естафету передавали родичам, однопартійцям, товаришам зі спортивних секцій. Один з учасників акції вирішив передати естафету очільнику Луцького міськвідділу МВС Ігорю Муковозу.

Інший учасник облився разом зі своїм маленьким сином, який висловив бажання взяти участь в такій акції. Один з юних лучан спонтанно вирішив долучитися до ініціативи. Зігрітися сміливці могли, випивши гарячого чаю.

До слова, той, хто не бажатиме прийняти кинути виклик, повинен пожертвувати 500 гривень на потреби учасників АТО. Про суму зібраних коштів та витрати обіцяють прозвітувати у групі акції у соцмережах.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus