USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку офіційно визнали перших 17 бійців-добровольців. ІМЕНА

17 Березня 2017 11:02
17 лучан отримали статус бійця-добровольця антитерористичної операції вчора, 16 березня.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи міської ради.

Як ідеться в повідомленні, у Луцькій міській раді запрацювала комісія з питань надання статусу бійця-добровольця антитерористичної операції.

До складу комісії, яку очолив заступник міського голови Сергій Григоренко, увійшли керівники окремих виконавчих органів міської ради, депутати, члени виконавчого комітету, представники Добровольчого Українського Корпусу (ДУК) «Правий сектор» та полку «Азов».

16 березня комісія розглядала 18 заяв. За словами Сергія Григоренка, відповідно до Положення про комісію з питань надання статусу бійця-добровольця антитерористичної операції, такий статус надається для осіб з числа жителів міста Луцька, які у складі добровольчих формувань, що були утворені або самоорганізувалися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення, перебуваючи безпосередньо в районах бойових дій терміном не менше 21 дня, але, в подальшому, не увійшли до складу Збройних Сил України, Міністерства внутрішніх справ України, Національної гвардії України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань та правоохоронних органів.

Заступник міського голови привітав Сергія Ковальчука, представника Добровольчого Українського Корпусу «Правий сектор», зазначивши, що саме Сергій — перший у Луцьку, хто отримав статус бійця-добровольця.

Такий же статус комісія надала: Юрію Мельнійчуку, Володимиру Бакуліну, В’ячеславу Бакуліну, Ігорю Онищуку, Юрію Рудницькому, Сергію Редіну, Георгію Острову, Юрію Мирному, Володимиру Чопюку, Сергієві та Роману Лімановим, Михайлу Андріюку, Павлу Полякову, Олександру Гнатюку, Юрію Раковичу, Олександру Солодову.

На завершення члени комісії разом з бійцями-добровольцями зробили спільне фото.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анатоль_ Показати IP 17 Березня 2017 11:08
А пільги їм дадуть?
Донбасс Показати IP 17 Березня 2017 11:51
Мне нравится надпись: Луцьк Европейский. Это вы сами так решили? Захарченко может тоже написать: Донбасс Японский. Желание и действительность-это разные вещи.
Волинь до Донбасс Показати IP 17 Березня 2017 16:14
Луцьк завжди був Європейським. Невіглас вчи історію.
2 до Донбасс Показати IP 17 Березня 2017 16:17
Європа - це частина світу. Японія - це країна острів. Донбасс - Слобідська Україна
51 омбр(розформ) Показати IP 17 Березня 2017 13:20
Визнали той платіть пільги їм , їх жінкам , їх дітям з луцкого бюджету. За що ті хлопці з 51- ї першими полягли , були б *добровольцями* жили б собі і ні в чому не відказували б собі.....................................
Доброволець до 51 омбр(розформ) Показати IP 17 Березня 2017 16:11
Гарна логіка. Ти думаєш раз добровольці то мусили всі до єдиного загинути?! Це тобі що штрафний батальйон!??!!? Пільги тільки для добровольців (не для сімей) - проїзд по місту, житло за пів ціни якщо в черзі достоїш, і лікування (частково). Ти будеш податки платити як і платив і невзалежності від того чи дадуть щось добровольцям чи ні. Як за дороги платиш за медицину за комуналку і в пенсійний фонд. Добровольці ініціювали це рішення та просили лише визнання без пільг. А депутати запропонували пільги та програми до яких входите і ВИ. Чи часом 17 чоловік Вас обїдять. Що ви за люди такі!? Навіщо нам ворог як Ви у всіх своїх бідах сусіда звинувачуєте. Проблема не в добровольцях і не в ЗСУ проблема в людях. От як зараз в тобі. Озлоб ненависть і заздрість. Воювали добровольці, гинули добровольці і безвісті пропадали.
51 до 51 омбр(розформ) Показати IP 18 Березня 2017 12:36
51 далеко не свята! попривикали плакатись! скільки тікало!? що ти проти добровольців маєш?! їх не виловлювали,щоб повістку дати!
До 51 Показати IP 18 Березня 2017 14:05
Ви б після* градів* не тільки бігали але й пригали б як кенгуру. В армії бешений некомлект а вони в якихось добровольцях .Перед реальними загиблими у армійських частинах НЕ СОРОМНО.А посвідчення як в руки будете брати, беріть акуратно бо можливо кров загиблих буде тікти..........

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus