USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку оголошено конкурс на два автобусні маршрути

13 Квітня 2022 13:04
Під час чергового засідання виконавчого комітету Луцькради 13 квітня було ухвалено рішення про оголошення конкурсу на перевезення пасажирів автобусними маршрутами загального користування №7 «Дубнівська – Завокзальний ринок» та №53 «Луцьк – Липляни».

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Так, у зв’язку із заявою ФОП Юнчик О. І. щодо відмови від здійснення перевезень пасажирів на маршруті №53 виникла потреба в оголошенні конкурсу та призначенні тимчасового перевізника на вказаному маршруті.

Аби покращити транспортне сполучення у місті, також вирішено відкрити автобусний маршрут №7.

Відповідно до поданої заяви, до проведення конкурсу та затвердження результатів на маршрутах №7 та №53 призначено тимчасовим перевізником ФОП Гонтаря С. С.

Варто зазначити, що автобусний маршрут №53 пролягає наступними вулицями: Конякіна, Гордіюк, Соборності, Перемоги, Василя Мойсея, Стрілецькою, Героїв УПА, с. Липляни (місце міжзмінного відстою у с. Липляни).

Автобуси за маршрутом №7 їздитимуть вулицями Дубнівською, Окружною (а. д. М-19), Рівненською, Відродження, Молоді, Соборності, Гордіюк, Конякіна, Карпенка-Карого (місце міжзмінного відстою на вул. Дубнівській).

На маршруті працюватиме чотири автобуси. Розрахунковий інтервал руху в години пік у вихідні та святкові дні – 20 хвилин.

Участь у конкурсі можуть брати міські автобуси категорії М3 класу I з екологічними показниками не нижче Євро-5 на маршруті №7 та автобуси категорії М3 класу І, ІІ, ІІІ, категорії М2 класу А, В з екологічними показниками не нижче Євро-2 на маршруті №53.

Документи для участі в конкурсі приймають до 11:00 23 травня. Конкурс відбудеться 7 червня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus